Melyik az a szó, amelyet részegen abszolút lehetetlen kimondani?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 19:15
1/22 anonim válasza:
nem biztos hogy jól írom:
moszvics-sluszkulcs
Én részegen ki tom mondani, józanul nem :D
2/22 A kérdező kommentje:
Azigen... :D
Én a precíziós specifikációt nem tudom kimondani :D
2009. júl. 31. 19:18
3/22 anonim válasza:
paralelogramma - ezt a szót a matektanárom még józanul is úgy mondja hogy parallgma :D mondjuk ő a trapézt is tapéznak mondja szóval nem tudom :D
4/22 anonim válasza:
amit te írtál, azt anyuék mondták, h mondjam ki (spiccesen) és sikerült. most (józanul) nem sikerült :D
5/22 A kérdező kommentje:
Akkor nektek csak jót tesz a pia. :))
2009. júl. 31. 19:22
6/22 anonim válasza:
megszentsegtelenithetetlensegeskedeseitekert :D
de nekem reszegen ennel sokkal egyszerubb szoba is beletorik a nyelvem xD
7/22 anonim válasza:
részegen bármit kimondok (már írtam 2x) 2 értelemben is:
1., a bonyolult szavakat amiket sosem tudnék (pl.: moszvics-sluszkulcs)
2., amit gondolok, esetenként elküldöm vhova az embereket. de ki is provokálják a hülye kérdéseikkel. amire józanul nem válaszolok, spiccesen/részegen pedig csípős megjegyzéseket teszek :D
8/22 anonim válasza:
Szerintem ezt lehetetlen kimondani részegen: "Köszönöm, nem kérek többet!"
9/22 A kérdező kommentje:
Az utóbbi is jó és igaz :D
2009. júl. 31. 19:41
10/22 anonim válasza:
én részegen a köszönöm helyett mindig azt mondom, hogy üfönöm, egyszerűen a k után az ö nem megy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!