Ki mit tud alkotni ezekből a szavakból?
. egrecíroztat= parancsolgat
2. kormánykerék koordinátor
3. retköt összögető
4. itten-ottan-amottan
5. miafene, mia túró, hogy is híjják
6. a Zöregmiskóczi
7. Tandary Manci
8. erizd rá a gázt
9. átemelő szivattyú
10. egy nyomvonalon haladó rakodógép kezelő
11. higénia menedzser
12. talajerózió ----> ez valamilyen természeti folyamat
13. panzerkampwagen (páncélos harckocsi)
14. Johnny Gold
15. Jézuskától kérek motrot
16. b..*meg az ánti
17. K.O László
18. Az hát
19. pögződüsz
20. problem?
Tandary Manci egy kormánykerék koordinátorral és egy átemelő szivattyúval a kezében egzecíroztatja a népet. Mivel ő egyben higiéniai menedzser is, ezért általában egy nyomvonalon haladó rakodógép kezelő követi mindenhová. Ezt a szerkentyűt olykor-olykor, alkalomadtán lecseréli egy pancerkampfwagenre, aminek többnyire talajerózió a vége. Egy szokványos napon, mikor Tandary Manci Johnny Gold és K.O. László társaságában rótta a zöregmiskóczi vidéket, egy hirtelen ötlettől vezérelve befordultak egy ceruzagyárba. Különös látvány fogadta őket. A munkások kulturálatlanul, toruk szakadtából ordítoztak, akárcsak a parasztok (Manci szerint egytől-egyig azok voltak).
- Erizd rá a gázt! És mi az a pögződüsz? - kiáltotta az egyik munkás. A másik néhány másodperc késéssel ordított vissza.
- Ki a fene borította fel az itten-ottan-amottan felbukkanó, retköt összögető, azt a miafene, miatúró, hogyishíjjákot?
- Hát b*zmeg, az Ánti, az hát! Amúgy ja, Jézuskától kérek motrot!
K.O László és Johnny Gold elszörnyülködött a hely láttán, és azonnali hatállyal mindketten hazautaztak. Manci dúlt-fúlt mérgében.
PROBLEM? ;)
Miafene, miatúró, hogy is híjják?
Talajerózió?
Jajj, de a Tandari Manci meglát.
Az...hát...
na, akkor erizd rá a gázt!
A higénia menedzer engem okolt,
ezér a Jézuskától kérek motort.
bmeg az ánti szólt,
hogy követ engem Jhonny Gold.
Egy nyomvonalon haladó rakodógép kezelő,
retköt összegető.
Engem egrecéroztat.
Mily felemelő.
Egy kormánykerék koordinátor a Zöregmiskócinál
hallucinál.
itten-ottan-amottan
penzerkampfent farikcsál.
K.O László agya felbomlott,
az átemelő szivattyúm elromlott.
Ekkor felém fordult, és közölte velem:
PROBLEM?
xDDDD összedobtam egyet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!