Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudnátok nekem nagyon hosszú...

Tudnátok nekem nagyon hosszú faviccet mondani?

Figyelt kérdés
Az a fajta kéne, aminek a csattanójától a falra ugrik az ember és kedve van kitekerni a viccelő nyakát. Léci!

2012. szept. 16. 23:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

b(^_^)d

Ez egyre jobb.:DDDDD

2012. nov. 29. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Apa mondja a fiának:

-Na fiam!Most, hogy 18 éves leszel...a szülinapi bulidon annyit ihatsz amennyi beléd fér.....és ha részegen dőlsz haza, akkor sem fogok haragudni rád és nem is verlek meg!

Hát igy is lett a fiú elment bulizni egy nagyot...ivott rengeteget.....míg egyszer csak otthon ébred fel és mindene fáj, sajog. Észreveszi magán, hogy mindene kék-zöld foltosra van verve. Oda megy az apjához és kérdezi:

-Te apa! Miért vertél így meg??! Azt ígérted annyit ihatok és bulizhatok amennyit akarok!

Apja dühödten válaszol:

-Az rendben van fiam, hogy megengedtem, hogy igyál és nem verlek meg, ha részegen tántorogsz haza!..... mikor hazajöttél részegen berúgtad az ajtót, anyádat leütötted a húgodat leku*váztad, engem tökön rúgtál..... és még mind ezt el is néztem volna! de azt, hogy bemész a nappaliba...összehánytad,levizelted a növényeket majd a szoba közepére sza*tál...fogpiszkálót szúrtál bele és közölted velünk, hogy "SÜNI EZEN TÚL VELÜNK FOG ÉLNI!"...na azt már nem tűrtem el.

XD XD

2012. nov. 30. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb favicc:

Kandalló !

2012. nov. 30. 14:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szent Péter áll a Menny kapuja előtt.Egyszer csak megszólal a kaputelefon,felveszi:

-Igen tessék?

-Jó napot én.........

Megszakadt a vonal, Szent Péter leteszi.Később megint megszólal a kaputelefon megint felveszi:

-Igen tessék?

-Jó napot én a......

Megint megszakadt a vonal, leteszi. Majd megint cseng a telefon,Szent Péter már mérgesen felveszi:

-Igen tessék?????!!!!!!!

-Jó nap.......

Megint megszakadt a vonal, Szent Péter lecsapja a telefont. Pár perc múlva már megint szól a telefon,Szent Péter dühösen kicsapja a Menny kapuját és így kiált:

-Itt vagyok!!!MI VAN??!!! MI VAN??? MI VAN????!!!!

-Elnézést.Én voltam itt az előbb is, csak közben az intenzíven újraélesztettek!

2012. nov. 30. 18:00
 15/17 A kérdező kommentje:

XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. dec. 1. 00:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

(Megint eszembe jutott pár vicc....XD)

-A csigalányt megerőszakolják, elmegy a rendőrségre feljelentést tenni....

-Kérem asszonyom, most mondjon el mindent részletesen a történtekről.

-Hát...nem is tudom....minden olyan gyorsan történt.

-Hogy lehet egy csigát halálosan megfenyegetni???

-Tudom hol LAKSZ!!!!!!

-Danika kérdezi az anyukáját:

-Te anya!Igaz az,ha valaki meghal porrá lesz??

-Igen kisfiam.

-Akkor gyere már ide légy szíves.......valaki meghalt az ágyam alatt!

-3 férfi a Bíróságon:

Az egyiket megszólítja a a bíró...

-Na mondja maga uram mit követett el?

-Hát Bíró úr én bedobtam a vasat a vízbe....

Mondja a bíró

-Háát...ez gyerekcsíny, felmentem!

Kérdi a másik embert:

-Na és maga mit követett el

-Én bíró úr segítettem a társamnak bedobni a vasat vízbe....

-Háát ez is gyerekcsíny........felmentem!

A bíró kérdi a harmadikat:

-Na gondolom maga meg nézte ahogy a másik kettő bedobja a vasat a vizbe igaz? felmentem!

Mire megszólal:

-Nem.....nem bíró úr....én vagyok a Vas János!!!

Páciens az orvosnak:

-Jaj doktor úr olyan rossz napom volt......nem tudna valami pozitívat mondani?

-Hát kedves uram, ha már így kérdi.......megjött az eredmény az AIDS-tesztjével kapcsolatban.............

2012. dec. 1. 12:48
 17/17 A kérdező kommentje:

A csigalány :DDDDD

Köszi, nagyon tutik.

2012. dec. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!