Tudnátok nekem nagyon hosszú faviccet mondani?
b(^_^)d
Ez egyre jobb.:DDDDD
Apa mondja a fiának:
-Na fiam!Most, hogy 18 éves leszel...a szülinapi bulidon annyit ihatsz amennyi beléd fér.....és ha részegen dőlsz haza, akkor sem fogok haragudni rád és nem is verlek meg!
Hát igy is lett a fiú elment bulizni egy nagyot...ivott rengeteget.....míg egyszer csak otthon ébred fel és mindene fáj, sajog. Észreveszi magán, hogy mindene kék-zöld foltosra van verve. Oda megy az apjához és kérdezi:
-Te apa! Miért vertél így meg??! Azt ígérted annyit ihatok és bulizhatok amennyit akarok!
Apja dühödten válaszol:
-Az rendben van fiam, hogy megengedtem, hogy igyál és nem verlek meg, ha részegen tántorogsz haza!..... mikor hazajöttél részegen berúgtad az ajtót, anyádat leütötted a húgodat leku*váztad, engem tökön rúgtál..... és még mind ezt el is néztem volna! de azt, hogy bemész a nappaliba...összehánytad,levizelted a növényeket majd a szoba közepére sza*tál...fogpiszkálót szúrtál bele és közölted velünk, hogy "SÜNI EZEN TÚL VELÜNK FOG ÉLNI!"...na azt már nem tűrtem el.
XD XD
Szent Péter áll a Menny kapuja előtt.Egyszer csak megszólal a kaputelefon,felveszi:
-Igen tessék?
-Jó napot én.........
Megszakadt a vonal, Szent Péter leteszi.Később megint megszólal a kaputelefon megint felveszi:
-Igen tessék?
-Jó napot én a......
Megint megszakadt a vonal, leteszi. Majd megint cseng a telefon,Szent Péter már mérgesen felveszi:
-Igen tessék?????!!!!!!!
-Jó nap.......
Megint megszakadt a vonal, Szent Péter lecsapja a telefont. Pár perc múlva már megint szól a telefon,Szent Péter dühösen kicsapja a Menny kapuját és így kiált:
-Itt vagyok!!!MI VAN??!!! MI VAN??? MI VAN????!!!!
-Elnézést.Én voltam itt az előbb is, csak közben az intenzíven újraélesztettek!
XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Megint eszembe jutott pár vicc....XD)
-A csigalányt megerőszakolják, elmegy a rendőrségre feljelentést tenni....
-Kérem asszonyom, most mondjon el mindent részletesen a történtekről.
-Hát...nem is tudom....minden olyan gyorsan történt.
-Hogy lehet egy csigát halálosan megfenyegetni???
-Tudom hol LAKSZ!!!!!!
-Danika kérdezi az anyukáját:
-Te anya!Igaz az,ha valaki meghal porrá lesz??
-Igen kisfiam.
-Akkor gyere már ide légy szíves.......valaki meghalt az ágyam alatt!
-3 férfi a Bíróságon:
Az egyiket megszólítja a a bíró...
-Na mondja maga uram mit követett el?
-Hát Bíró úr én bedobtam a vasat a vízbe....
Mondja a bíró
-Háát...ez gyerekcsíny, felmentem!
Kérdi a másik embert:
-Na és maga mit követett el
-Én bíró úr segítettem a társamnak bedobni a vasat vízbe....
-Háát ez is gyerekcsíny........felmentem!
A bíró kérdi a harmadikat:
-Na gondolom maga meg nézte ahogy a másik kettő bedobja a vasat a vizbe igaz? felmentem!
Mire megszólal:
-Nem.....nem bíró úr....én vagyok a Vas János!!!
Páciens az orvosnak:
-Jaj doktor úr olyan rossz napom volt......nem tudna valami pozitívat mondani?
-Hát kedves uram, ha már így kérdi.......megjött az eredmény az AIDS-tesztjével kapcsolatban.............
A csigalány :DDDDD
Köszi, nagyon tutik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!