Ha 3 kívánságotok teljesülne, mit kérnétek?
Tegyük fel, hogy odarepül hozzád egy dzsinn, és felajánlja, hogy teljesíti 3 kívánságodat. Ti mit kívánnátok?
(Azt hiszem, én baromi önző lennék >:D Mivel azt NEM lehet kérni, hogy minden kívánságomat teljesítse, így kicselezném, és a második kérés valóra váltása után azt mondanám, felejtse el, hogy eddig kettőt már teljesített. Végtelen kívánság! :3 Megpróbálnám jobbá tenni a világot)
13 kívánság, a spárgát kívánság nélkül is megtudod :D . Nem is kellenek hozzá túl spéci nyújtási gyakorlatok, csak ilyen alap L ülés, meg állva megérinted a lábujjaid, ugyanez ülve, felteszed szekrényre az egyik lábad. Aztán próbálsz lemenni spárgába:). Szép fokozatosan.
A szőrtelenítésre meg van ilyen lézeres cucc ami végleg kinyírja :d. Csak beletelik 1-2 évbe a kezelés de aztán annyi, egy lány barátomtól tudom :D.
hát...
az első, h dél-koreába költözhessek
a második az, hogy tudjak repülni :D
a harmadik az, hogy annyit kívánhassak még amennyit akarok :D
1. egy működő világot,ahol nincs csalás,háború és mindenki normálisan élhetne
2. ne legyenek betegségek a földön
3. örökélet :D
1. Legyek halhatatlan
2. A Warhammer 40k világában akarok űrgárdista lenni
A harmadikat megtartanám talonba, végszükség esetére :D
Itt mindenki örök életet kíván, meg pénzt, de senki sem gondolt az egészségre? Hiába van 500 0000.................. pénzed, ha pl. lebénulsz :S Én nem kívánok semmit :D
majd ha jön a Dzsinn, elgondolkozok :)
Mii,? többen is írták hogy egészség így vagy úgy, vagy egészséges világ, ne legyenek betegségek.
Egyébként meg én az ilyesmiket bele kalkuláltam a bármit tartalmazó szekrényembe, ha pl azt akarom hogy egy bénulást gyógyító gyógyszer legyen ott, akkor az lesz :).
Bár tényleg jó nagyban meg előrelátóan gondolkozni, például ha nem nagyon sok pénzt kívánsz akkor az elfogyhat, vagy ellopják, DE mondjuk egy kifogyhatatlan pénztárca ami mindig visszateleportál a zsebedbe ha elveszik már mindjárt más:D
1. Nyerjem meg a lottót amikor elmegyek lottózni (Tehát én várhatok addig amíg nagyon sok nem lesz)
2. Mindig megbízható barátokkal legyek.
3. Éljem meg egészségesen a 70életévet
Az előbb ugyan lepasszoltam, de mégis kívánnék, ha még lehet?
1. kívánság
a, verzió: Ne érdekeljenek a nők
b, verzió : Álljon úgy, mint régen
2. kívánság
Annyi dollárom legyen, ahányszor kivertem a farkamat
3. kívánság
Használjam majd a Windows 56327572698 at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!