Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha 3 kívánságotok teljesülne,...

Ha 3 kívánságotok teljesülne, mit kérnétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy odarepül hozzád egy dzsinn, és felajánlja, hogy teljesíti 3 kívánságodat. Ti mit kívánnátok?

(Azt hiszem, én baromi önző lennék >:D Mivel azt NEM lehet kérni, hogy minden kívánságomat teljesítse, így kicselezném, és a második kérés valóra váltása után azt mondanám, felejtse el, hogy eddig kettőt már teljesített. Végtelen kívánság! :3 Megpróbálnám jobbá tenni a világot)

2012. szept. 16. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

13 kívánság, a spárgát kívánság nélkül is megtudod :D . Nem is kellenek hozzá túl spéci nyújtási gyakorlatok, csak ilyen alap L ülés, meg állva megérinted a lábujjaid, ugyanez ülve, felteszed szekrényre az egyik lábad. Aztán próbálsz lemenni spárgába:). Szép fokozatosan.

A szőrtelenítésre meg van ilyen lézeres cucc ami végleg kinyírja :d. Csak beletelik 1-2 évbe a kezelés de aztán annyi, egy lány barátomtól tudom :D.

2012. szept. 16. 16:13
 12/24 anonim válasza:

hát...

az első, h dél-koreába költözhessek

a második az, hogy tudjak repülni :D

a harmadik az, hogy annyit kívánhassak még amennyit akarok :D

2012. szept. 16. 16:15
 13/24 anonim ***** válasza:

1. egy működő világot,ahol nincs csalás,háború és mindenki normálisan élhetne

2. ne legyenek betegségek a földön

3. örökélet :D

2012. szept. 16. 20:16
 14/24 halibel ***** válasza:
Tudom, szubjektív vélemény, de szerintem nincs rosszabb az öröklétnél.
2012. szept. 16. 20:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha egy működő világban,egy civilizált társadalomban,betegség nélkül,folyamatos boldogság és pénz mellett elviselhető :D
2012. szept. 16. 20:50
 16/24 anonim válasza:

1. Legyek halhatatlan

2. A Warhammer 40k világában akarok űrgárdista lenni

A harmadikat megtartanám talonba, végszükség esetére :D

2012. szept. 16. 21:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Itt mindenki örök életet kíván, meg pénzt, de senki sem gondolt az egészségre? Hiába van 500 0000.................. pénzed, ha pl. lebénulsz :S Én nem kívánok semmit :D

majd ha jön a Dzsinn, elgondolkozok :)

2012. szept. 17. 03:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Mii,? többen is írták hogy egészség így vagy úgy, vagy egészséges világ, ne legyenek betegségek.

Egyébként meg én az ilyesmiket bele kalkuláltam a bármit tartalmazó szekrényembe, ha pl azt akarom hogy egy bénulást gyógyító gyógyszer legyen ott, akkor az lesz :).

Bár tényleg jó nagyban meg előrelátóan gondolkozni, például ha nem nagyon sok pénzt kívánsz akkor az elfogyhat, vagy ellopják, DE mondjuk egy kifogyhatatlan pénztárca ami mindig visszateleportál a zsebedbe ha elveszik már mindjárt más:D

2012. szept. 17. 15:54
 19/24 anonim ***** válasza:

1. Nyerjem meg a lottót amikor elmegyek lottózni (Tehát én várhatok addig amíg nagyon sok nem lesz)

2. Mindig megbízható barátokkal legyek.

3. Éljem meg egészségesen a 70életévet

2012. szept. 18. 18:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb ugyan lepasszoltam, de mégis kívánnék, ha még lehet?

1. kívánság

a, verzió: Ne érdekeljenek a nők

b, verzió : Álljon úgy, mint régen

2. kívánság

Annyi dollárom legyen, ahányszor kivertem a farkamat

3. kívánság

Használjam majd a Windows 56327572698 at

2012. szept. 18. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!