Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek jó a paródiám?...

Szerintetek jó a paródiám? Nem reklámozni jöttem, mielőtt még valaki szétmarcangolna, csak érdekel a véleményetek és a kritikátok.

2012. szept. 16. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Majd gépről megnézem :-)
2012. szept. 16. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lett!:)
2012. szept. 16. 16:56
 13/19 anonim válasza:
100%

Ez irtó jó videó!

A végén nem tetszett, amilyen fejeket vágtál meg a macskaszaros rész, amit egyik válaszoló is említett.

De ezeket leszámítva jól sikerült, poénos vidi.

Ez volt a legjobb rész:

" - ...az lenne a legjobb, hogy ha ön minél gyorsabban elkezdene nehéz dolgokat emelgetni.

- Norvégiai baktató kecském jó lesz?" :D:D:D:D:D

Ezen majd lefordultam a székről a nevetéstől.

2012. szept. 16. 19:29
 14/19 A kérdező kommentje:
igen,hát így visszagondolva a macskaszar nem volt a legjobb ötlet:D úgy örülök minden válasznak,köszi tényleg.A fejvágásnál következőre meg majd türtőztetem magam...
2012. szept. 16. 22:22
 15/19 anonim ***** válasza:

két percig bírtam

szerintem Kelemen Anna videónak az első 2 perc nagyon jó lenne, ha a nem szőkét átírod szőkére...

Az affektálás, grimaszolás nem teszi vicessé azt, ami nem vicces, és ami vicces lene fapofával, azt is elrontja.

Próbáld meg teljes természetességgel előadni a blődlit is, sokkal ütősebb lenne (44)

2012. okt. 6. 14:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szakadatlan végigröhögtem az egészet.:D Szerintem a mesterkélt mimika is szükségszerű, szemlélteti az ottani alkalmazottakét.:D
2012. okt. 7. 01:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon baró lett :DD
2012. okt. 23. 15:50
 18/19 anonim ***** válasza:
sztem nagyon jó lett :) találó :D
2012. okt. 23. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszett, de az is igaz, hogy nekem még egy női humorista sem jött be.

A téma is közhelyes. Ezotévés paródiából sokat láttunk már.

A színészi képességek viszont elvitathatatlanok :)

2012. okt. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!