Mit tegyek, ha a tányéromon eltört a lapát, miközben a töltött széket tettem be a kéménybe? Pedig ma még egy bohócot is be kellene pácolnom.
A töltött szekrény nagyon finom. A panírozás is jó ötlet, csak van egy kis probléma. A panírozáshoz használt szőke vasreszelék fent van a padláson egy papírpolcon.
A polc alatt pedig egy narancssárga pingvin áll. Így nem merek odamenni, mert 10 cm-es fogai vannak, és félek, hogy nyakon harap.
Az óvszer tényleg jó ilyen esetre? Hát, ezt nem is tudtam!
De a szomszéd nő azt mondta, hogy ha a bohócot elkezdem filézni, akkor az iszonyatosan fog sikítozni. Szerintem ezt meghallhatja az a dög pingvin és akkor lejön. Azt meg azért nem szeretném! Vagy szerintetek nem hallja meg?
Hihi! Sikerült. :)
Az óvszert a fejemre húztam, és magam mellé készítettem a lapátot.
Nekikezdtem a filézésnek a rózsaszín késsel, erre a bohóc sikítozni kezdett. Már hallottam fentről, hogy jön lefelé az a dög pingvin. Ekkor a kezembe vettem a lapátot, és mikor beért a konyhaajtón úgy nyakon b@sztam, hogy a nappali fala adta neki a másikat.
Miután végeztem a bohóccal, kimentem megnézni, hogy mi van a pingvinnel. Hát, csak a körvonalait találtam. Úgy megijedt, hogy beleolvadt a szőnyegbe! Legalább nem lesz vele több gond.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!