Ha szépen megkérnélek titeket, megkötnétek engem éjszakára/pár napra? XD L/19
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 20:48
11/25 anonim válasza:
Persze, szívesen, ostort,bilincset hozhatok? 17/F
12/25 A kérdező kommentje:
ostor jó lesz xD o.O
2012. szept. 9. 21:03
13/25 anonim válasza:
De milyen jellegű kíváncsiság?Akarva-akaratlanul is,azért ha kikötözök egy csajt(teszem azt,egy ágyhoz) akkor mindenképp a sex jut az eszembe.És szerintem nem vagyok vele egyedül.Szóval ha nem kufircolás miatt akarod kipróbálni,akkor miért?Pl ha csinos lány vagy,akkor eleve nehéz dolgom lenne,ki tudja meg tudnám-e állni,hogy ne vessem rád magam,ha pl te nem is amiatt kérted ezt a kikötősdit:)
14/25 A kérdező kommentje:
Neem, semmi ilyesmi, affajta perverzió kizárva. :) Csak izgi lenne. Szerintem. :D
2012. szept. 10. 13:27
15/25 anonim válasza:
Szerintem a kikötözés még egyáltalán nem perverzió.Max vkinek ez már nem fér bele az ízlésébe,van aki meg szívesen alkalmazza.
Viszont ha azt mondod hogy izgalmas,akkor nem tudom mire gondolsz,mi izgat benne?Hogy pl faképnél hagy a srác miután kikötött,bejönnek a szobádba anyádék azt elájul mki a látványtól?:DD
16/25 A kérdező kommentje:
Hát vhogy úgy, de persze, h nem itthon, hanem vmi eldugott helyen. :D
2012. szept. 11. 13:12
17/25 anonim válasza:
És attól nem tartasz,hogy ha kikötnek,akkor visszaélnek a helyzettel?:)
18/25 A kérdező kommentje:
attól függ, személye válogatja, hogy kitől félnék
2012. szept. 11. 20:23
19/25 anonim válasza:
Tegyük fel,jó esetben a barátod kötöz ki... :)
20/25 A kérdező kommentje:
Ő nem kapható ilyenre, de lehet, nem is baj.:D
2012. szept. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!