Van olyan itt aki aktív breivinistának vallja magát?
És ehhez hogy jönnek a "kígyószex" és más kulcsszavak? :'D
Amúgy meg annyiban igaza van Breiviknek, hogy ez a sok arab, meg mit tudom én milyen nép, idejön Európába, és sokuk csak a balhét csinálja. Ide hozzák a saját kultúrájukat, sokszor nagyképűek és lenézik azon hely kultúráját, ami befogadta őket. Nem egy arabról tudok, aki itt él a városomban, egyetemre jár stb és mélyen megveti például a történelmünket. (Lévén, hogy történelmi városban élek, nem kevés török vs magyar múltú hely van itt)Vagy az olyan nőket akik dolgoznak és sikeresek. Mert szerinte a "nőnek alárendeltnek kéne lennie" Szóval, az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaik miatt ellenszenvesek és NEM szeretném, hogy többen legyenek.
Mondjuk meg lehet érteni a Breivik nézőpontját is, mert ott az arab olyan mint itt a cigó.
VISZONT! Bődületes baromság volt szerintem, hogy vérszerinti FIATAL(akik még változhattak volna) norvégokat ölt meg. A saját nemzetéből származók vérét ontotta. Érted, ha annyira utálja az arabokat, akkor ment volna egy arab negyedbe irtani. De nem, ő elment és kinyírt több tucat NORVÉG fiatalt.
Szal a pasi nem százas az tuti.
Szóval kedves kérdező NEM vagyok Breivinista, bizonyos elgondolásaival egyetértek, de amúgy szerintem kattant a csóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!