X fogamzásgátló Y levelének Z szeménél tartok, ZS napja szedem és azóta A alkalommal szeretkeztem B éves párommal, akivel C ideje vagyunk együtt, és D méretű a nemesebbik testrésze, nekem pedig E méretű a mellem. Akkor mit is akartam kérdezni?!
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 10:03
11/24 anonim válasza:
Te terhes vagy... De azt meg tudom állapítani így látatlanból is, hogy F hónap G napján fogsz szülni, és GY nemű gyereked lesz. Sok boldogságot!!:D
12/24 A kérdező kommentje:
most nagyon megijedtem :S
a mensimnek N nap múlva kell megjönnie, de múlt hónapban is csak M napig tartott...ez normális?
2009. júl. 30. 00:14
13/24 anonim válasza:
Szerintem, ez teljesen normális, nekem is volt olyan, hogy N nap múlva jött meg, de előtte való hónapban meg K napig tartott. Engem is teljesen kiborított, de megkérdeztem egy D doktort, aki azt mondta, hogy attól, mert V nap múlva jön meg és H napig tart attól a Mikulás még nem létezik...
14/24 anonim válasza:
Azt hogy meghalsz-e? a válasz igen.
15/24 anonim válasza:
Szerintem a Y B múlva G fog W-vel Q mellet P-ni:D
18/24 anonim válasza:
Nem, Józsi én vagyok.
Szerintem ez a Béla.
19/24 anonim válasza:
Béla meg én vagyok!
Szerintem ez Benkő!
20/24 anonim válasza:
ÉN vagyok Benkő,
szerntem ez a Kiszel Tünci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!