A tarhonya mikor terem?
Figyelt kérdés
tavasszal kell ültetni vagy nyáron?ha most ültetném el megmaradna?2012. szept. 6. 09:54
21/33 anonim válasza:
Basszus...és én még azt hittem, hogy az egy tengeri lény...
22/33 Nemmind1neked? válasza:
Holnap délután 6:19-kor.
23/33 anonim válasza:
Tava elején télvégén. Csak percre pontosan ekkor lehet ültetni: feb. 30. 24:01
24/33 anonim válasza:
Tehát a kérdés másképp fogalmazva:
A kopasz honya mely alkalomkor hatalmas helyiség?
kopasz=tar
hatalmas helyiség=terem
mely alkalomkor=mikor
:D :D :D
25/33 anonim válasza:
Ajajaj... A tarhonyát tavasszal vagyis március végén amikor a pálinkafa kezd bimbózni.
Érdemes mindennap 1-2 öntözni vagy ha nem akkor bálnák lesznek belőle!
------------------------------------------------------
Csak egy tapasztalt tarhonyás ültető.:D
26/33 anonim válasza:
Ajajaj... A tarhonyát tavasszal vagyis március végén kell vetni,amikor a pálinkafa kezd bimbózni!
Érdemes mindennap 1-2 öntözni vagy ha nem akkor bálnák lesznek belőle!
------------------------------------------------------
Csak egy tapasztalt tarhonyás ültető.:D
27/33 NemSejtheted válasza:
Őszinte leszek... Bekönnyezve röhögtem, mint állat, de nem a kérdésen, az inkább... hagyjuk is kategória, ilyen hülye nincs még egy a világon, de az első oldalon lévő válaszok.. hát, kész vagyok :D még most is nevetek :D. A 2. oldaltól már azon van a hangsúly, hogy mindenki viccesebbet akar mondani, csak sajnos sikertelenül. Végszóra, köszönöm a kérdezőnek ezt a 3 perces nevetőgörcsöt, hülye vagy, mint az asztalláb, de biztos ezért szeretnek otthon.
28/33 anonim válasza:
Szerintem április közepétől lehet vetni, közepesen nedves talajba, augusztus elején várható az új termés. Most a nagy lábamújjáról levágott körmöt tettem virágcserépbe, klónozni akarom magam.
29/33 Trazsaddzegendew válasza:
Teso híres lettél. Showder klub✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!