Miért van az, hogy ha téglát olvasztok megreped a sültcsirke?
Figyelt kérdés
Már kérdeztem a szomszédtól is vele kókusz vágás közben fordult elő és ő sem tudta megmagyarázni.Lehet,hogy a falra festett kutya miatt?2009. júl. 27. 19:56
1/7 anonim válasza:
Azért mert szétrepedt az agyad, amikor olvasztottad a sültcsirkét az agyad kicsi térfogata, pedig a kókusz szorul a seggedbe... a kutya meg benyalt a vágatba.
2/7 anonim válasza:
azért, mert az egyenes tűkanyart csak 130 km/h-al vetted be.
3/7 anonim válasza:
Próbáld fordítva! Olvasztd a csirkét,kifolyik belőle a zsír,ráfolyik a téglára,így nem szárad ki:))
Istenem milyen hülye vagyok:((
4/7 anonim válasza:
Először mindenképpen klopfold ki a téglát még fagyosan, aztán facsard rá egy citrom levét! Na, ilyenkor kell nagyon gyorsan túróval megkenni a kutyafestményt és akkor nem fog megrepedni a sült csirke. Közben okvetlenül legyen bekapcsolva a TV, mert a tégla kifinomultabb lesz tőle!
A szomszédodnak pedig a reklámújság-halpikkelyezés módszert javasolnám!
:-DDD
6/7 anonim válasza:
ezek természetes dolgok ne foglalkozz vele
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak azért lehet meg amikor megolvadt a tégla akkor az ráfolyhatott a sültcsirkére és a magas hőfok megrepesztette.De ez nem biztos,mert szerintem nem tudom...Valószinüleg a tégla nem Tesco-s minőségű volt ezért nem bírta az olvasztást...Semmi értelme nincs amit írtamXD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!