Mia níztők lé minket párasztokat haaa?
Figyelt kérdés
me konbájja járok iskolaba ? me vásvillává öszöm á fágyláltot ? me szénává türülöm a seggömet szárás után ?2012. szept. 1. 08:49
4/9 anonim válasza:
Én meg olyan városi panelrambó vagyok mint te.Az lehet hogy az elsõ tavaszi szellõ elfúj,meg az a legnagyobb kalandom hogy elromlott a lift ezér gyalog kellet fel mennem a 10. -edikre.De azér be-be szólogatok a falusiaknak,de hé nekem szabad mer városi vagyookk!
Gondolom érzed benne a szarkazmust,úgy hogy lá állhatnál a falusiak csesztetésével,te szájkaratés -.-
5/9 A kérdező kommentje:
hhhhhhhhhhhaaaaaaaa mit níző lé te városí
2012. szept. 1. 15:33
6/9 A kérdező kommentje:
vitán kívül én se vagyok városi csak viccből raktam fel amúgy csak tanyán lakunk nem városban
2012. szept. 1. 15:35
7/9 A kérdező kommentje:
gyühettök mig
2012. szept. 1. 16:30
8/9 anonim válasza:
Nem a felsorolt indokok miatt, hanem mer kihagytad a többi indokot amiért még le lehet téged nézni!
9/9 A kérdező kommentje:
mé nem tudák ovásni ? mé nem tudok írná ? me disznokká ászom ?
2012. szept. 2. 11:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!