Mit gondolsz, jó folytatás lenne ez a barátok köztnek? :D
Botond nem hal meg, csupán egy medencébe esik bele (ami reális lenne sztem). Zsoltot börtönbe kellene vinni, de megfenyegeti Botondot, aki késöbb a pártjára áll, nem engedi a börtönbe.
Linda anyja elég pénzt lopkodott össze és meggyógyul, összeházasodik egy férfivel és a házba költöznek. Linda is hozzájuk kerül.
Vanda is skifozrén lesz, majd miután kigyógyult megpróálja megölni Lindát.
András és Kata összeházasodnak, lesz még egy gyerekük, akit valójában nem is terveztek be. De a vetélésről Orsi lebeszéli őket.
Nóra és Attila összeházasodnak, lesz még egy gyerekük, ezért Miki öngyilkos lesz.
Kinga megszüli a gyereket. Késöbb kiderül, hogy nem is Gézától van a gyerek, mert akkor lett terhes, amikor Géza otthon sem volt. Vagy belógott a kórházba? Nem, mert Géza hazudott a kórházról. Felcsinálta Linda anyját. Késöbb vele házasodik össze Linda anyja!
Niki öngyilkos lesz, Imi neveli Kamillát, mert Kamilla szereti Imit, csak Niki elött tett úgy, mintha utálná. Kamilla anyja fenyegető leveleket küld Iminek, mert ő neveli a gyereket. Niki temetésén Niki anyja beleszédül a gödörbe. Késöbb Kamillát elrabolják. Imi minden félretett pénzét elköltötte a váltságdíjra.
Orsi és Laci egy új vállalkozásba kezdenek. Csődbe mennek. Elrabolják Kamillát és váltságdíjat követelnek. Megkapják, sose derül ki, hogy ők rabolták el.
13.46-os vagyok, sztem jó, de szegény Laci ne menjen már megint csődbeeeeee!!!! Már úgy sajnálom szegényt!
"András és Kata összeházasodnak" - Ki a f* az a kata? A saját lányával áll össze? Vagy mi? Nem a Vanda anyjára gondoltál?
És Kami tényleg összejöhetne Imcussal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!