Mire használható az emberi hülyeség?
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy az emberi hülyeség határtalan. Arra gondoltam akkor csak fel lehet használni valamire. Mondjatok ötleteket#felhasználás #whhaat?!
2012. aug. 29. 20:02
1/13 anonim válasza:
Azon keresztül lehet őket irányítani. Korlátlan hatalom!
2/13 anonim válasza:
Sok millió embert lehet vele egyszerre kínozni - lásd Mónika show
3/13 anonim válasza:
Megnevezném azt a népcsoportot, aki ki is használja, de kitiltanának innét. Maradjunk annyiban, hogy nézd meg a Zeitgeist: Addendum című filmet. Az első felében ott a válasz.
4/13 anonim válasza:
*Ha csak ki akarsz tolni valakivel 8most néztem a kategóriát), akkor meg sem szólaltam.
5/13 anonim válasza:
Például arra, hogy ha bármilyen helyzetből képes vagy viccet csinálni(vagyis született troll vagy) akkor egész életedben a saját és mások hülyeségén fogsz röhögni...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok kitolni senkivel, csak szeretném tudni hogy szerintetek mire lehetne felhasználni.
2012. aug. 29. 20:22
7/13 halibel válasza:
Fantázia...alkotás, művészek!!
10/13 anonim válasza:
KERS-nek nem lenne rossz az f1-be. Vagy turbónak is megtenné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!