Tudtok k*rva jó beszólásokat dagadt emberekre?
> Tudják az egyik rokonomra szeretném ezeket mondani. És amugy meg nem vagyok pisis 20 éves vagyok...
Szerintem ezzel többszörösen csak rontottál a megítéléseden, mintsem magyarázatot adtál volna a kérdésre.
20 évesen már annyi illendőséget össze kellett volna szedned, hogy más testsúlyával, testi kinézetével nem viccelődünk. Már csak azért sem, mert pl. lehet genetikai oka, lelki oka is annak, hogy ő hány kiló. Lehet akar is tenni ellene, de túl kevés akarata, vagy lehetősége van erre. Ezért nem viccelődünk más súlyán. Még akkor sem, ha látszólag ő is poénra veszi a dolgot, mert lehet mélyen olyan hatást kelt, ami inkább erősíti a folyamatokat, vagy más mentális problémákhoz vezet. (Alacsony önbecsülés, antiszocializálódás, depresszió, stb…)
Ha nagyon viccelődni akarsz, akkor viccelődj magaddal, vagy olyan dologgal, ami senkinek nem lehet káros. Ha valakinek tudsz segíteni, annak segíts, máskülönben fogadd el olyannak, amilyen, vagy ne tartsd vele a kapcsolatot (elvégre nagy ez a világ, hogy elférj mellette).
Mondjuk valahogy 20 évesen más dolgokat sem szokott az ember tenni. Pl. nem regisztrál DÓRIKAAAA néven (csupa nagybetűvel, magánhangzó halmozással). Általában fel tud egy kérdést káromkodás nélkül is tenni. Szóval vagy nem vagy 20 éves, vagy lenne mit behoznod, hogy 20 évesnek megfelelően viselkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!