Saint Zero kérdése:
Pityu vagyok, hello?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a nevem Pityu. Parszor jartam Budapesten, most nem ott vagyok, hanem Nemetorszagban, ahol hazam meg gyerek is van, ja es asszem vagy egy felesegem is. Eleg nagy hazunk van, sok szobaval meg minden, a varos is szep, meg hat, a gyerek is jo tanulo, szerintem jo jovoje lesz. A felesegemmel szeretnenk meg egy gyereket, remeljuk kislany lesz, na de haggyuk nem akarok az eletemrol meselni, Nemetorszagban. A lenyeg az, hogy megakarom kerdezni, a Nyilasok (nov-dec) milyen emberek (szerintetek)? Ertelmes valaszokat.2012. aug. 28. 18:21
12/14 anonim válasza:
az nem löhöt,hisz én vogyok á Pityu,he?
te meg huzz á bánatba...te!nem szigyeled a pofád,lusta Fa Jankó...Pityu! Ha nem vagyok indiszkrét, akkor majd leszek!
13/14 A kérdező kommentje:
hát té ki vogy ,mond-má mög ,né szegyodd magadat-e !
2012. aug. 28. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!