Ha vízipisztollyal belelövök a konnektorba akkor megrázhat az áram? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Hiszen nem kerülök közvetlen kapcsolatba a konnektorral!!!
Mert olvastam vhol hogy a csávó meg akarta magát ,,süttetni,,egy kicsit és hogy mit csináljon!Vagy csak poénból írtál neki?
2009. júl. 26. 12:49
1/14 anonim válasza:
persze, hogy megrázhta, csak közelről kell lőni :D De ha nem közleről lősz az sem baj, mivel a konnektor felismer és megráz téged :D
2/14 anonim válasza:
Ha beletalálsz akkor igen. Én be le szoktam huggyozni akkor kirázza rendesen.
3/14 anonim válasza:
Nem kerülsz közvetlen kapcsolatba a konnektorral, de a víz vezeti az áramot!<<< Szóval szerintem megrázhat....habár nem biztos, mert a vizipisztoly meg műanyagból van, az meg valamennyire szigetel...
4/14 anonim válasza:
LOL most nézem.. te vagy az a petrezselymes gyerek?XD
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__337080-..
5/14 anonim válasza:
Jó sós vizzel csináld akkor biztos a "siker"!
7/14 A kérdező kommentje:
Nem a petrezselymes vagyok,de ott olvastam!xD
De hogy rázhatna meg ha csak meghúzom a ,,ravaszt,,és helloszia!!!
2009. júl. 26. 13:23
8/14 anonim válasza:
úgy, hogy én hátulról rád lövök egy sokkolóval :D
10/14 A kérdező kommentje:
Csak utánad :D:D
2009. júl. 26. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!