Nektek hogy tetszik a Britniszpirsz név?
Figyelt kérdés
8 hónapos terhes vagyok és kislányunk lesz. A férjemnek és nekem is nagyon tetszik ez a név. Ti mit gondoltok róla? Azért is ezt választottuk, mert ritka név és olyan szép hangzása van.2012. aug. 27. 20:18
1/5 anonim válasza:
gyönyörű, ajánlom még a Lopezt:
Britniszpirsz Lopez, mondjuk kicsit elfárad mire leírja a sok csekkre, másrészt meg hogyan becézed: lándzsa gyere ide?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát a vezetékneve: Kolompár
Kolompár Britniszpirsz Lopez? Jól hangzik?
Hát becézni tudjuk: Briticske, Britniszke, Lopezka
2012. aug. 27. 21:38
3/5 anonim válasza:
VICCEL. A Britniszpirsz, az a Britney Spears magyarosított változata ami egy sztárnak a TELJES NEVE. A Dzsenifer, meg az ilyenek is undorítóak szerintem. A Jennifer, az még elmegy. A gyerekedet ki-fogják-röhögni ezzel a névvel. Undorító. Le lehet pontozni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem látod hogy a humor kategóriában van?
2012. aug. 28. 21:45
5/5 anonim válasza:
ne törűdjé vele ídes tesvírem. nem érti a pojéntot :P szerintem dzsukel neve lesz. Roszálindá Huánítá voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!