Kakált már le titeket madár?
Figyelt kérdés
Engem igen. Mentem a városban, amikor valami csattanást éreztem a vállamon és folyt le a meleg szar....váá de undi volt :D
Egyik ismerősömet gólya zuhanyoztatta le.
Veletek történt már ilyen? Hogy történt?
Cikis helyzet volt?
2012. aug. 22. 23:25
1/12 anonim válasza:
hú..:D
Engem még nem nagyon de osztálytársamat 1x ültünk és a farmerja olyan lett kicsit..
2/12 anonim válasza:
Igen, éppen a Balatonba fürödtem és egy Sirály pottyantott le :D Még jó hogy gyorsan letudtam mosni a vízbe :)
3/12 anonim válasza:
Ó én áldom a napot amikor épp nem szar le egy madár...:D
5/12 anonim válasza:
Én postagalambot tenyésztek és egyszer egy pávagalamb pottyantott a szemeim között. Pedig nem is volt a ketrecbe. Mesteri célzás volt! :O
6/12 anonim válasza:
Nem! De valamikor volt a kezemen nem friss sz*r. XD
7/12 anonim válasza:
Nem, de én már kakáltam le madarat.
8/12 anonim válasza:
Engem nem, de gimiben egyszer berepült egy galamb az ablakon, leszarta az osztálytársnőmet, majd kirepült.
10/12 anonim válasza:
Engem lefosott egy varjú, de szép böcsületesen, nem tudom mit zabált az a göbe de hogy az emésztésével nem volt gond az is biztozs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!