Ha elmegy a villamos, minek jön másik?
Figyelt kérdés
Nekem nem kell, én már felszálltam, a többiek meg menjenek gyalog :@)2012. aug. 22. 14:18
1/6 anonim válasza:
azért mert Chuck Norris veled utazik
2/6 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy a villamosnak is van otthona ahova szeret hazamenni?
Arra sem hogy lehet hogy hiányzik neki egy másik villamos akit látni akar?
Mint villamos,elmondhatom neked hogy szeretem hallgatni amit az utasaim beszélgetnek,viszont ha valaki nem vesz jegyet akkor lerobbanok,mert annyira elszomorít.
Kérek mindenkit hogy vegyetek jegyet,ha nem hát nem.De akkor ne csodálkozzatok ha nem viszlek el a munkába,vagy rád küldöm az apámat,az ellenőrt.
Egy elkeseredett villamos.
V/35
3/6 anonim válasza:
Azért, hogy legyen mit kérdezned :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Báááázzzz! Ezekre nem is gondoltam... Persze csak azért nem, mert én helikopter vagyok, mindenki más villamos. :-D
2012. aug. 22. 21:10
5/6 anonim válasza:
Azért, hogy fel tegyed ide, a gyakorikerdesek.hu-ra, hogy megválaszoljam...
6/6 A kérdező kommentje:
Köcce pajti! ;-)
2012. aug. 23. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!