Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a kovetkezo talaloskerdesre...

Zoro kérdése:

Ha a kovetkezo talaloskerdesre megfelelsz neked adom a lanyom es a fele kiralysagom. Mehet?

Figyelt kérdés
Szoval, egy hideg teli nap a rendorseg egy ferfi holtestet talalta meg a furdoben. De ugy, hogy az ajto belulrol volt bezarva. Nem volt nyoma eroszakos behatolasnak. Se ablak, se szellozo se semmi mas ut befele. Csak az a rohadt belulrol kulcsra zart ajto. Szurt sebbel fekudt a vizzel teli kadba, de viszont a gyilkos fegyver sehol. Ki tudja, pontosan mi tortent?
2012. aug. 20. 20:17
1 2
 11/12 halibel ***** válasza:
Hát van. Nem értem, miért küldött el így. :D
2012. aug. 21. 11:58
 12/12 A kérdező kommentje:
nem csak az elozo talalos kerdesem is tok jo volt (szerintem) es jott valaki, aki egybol elmondta. Es akkor mondtam oke...mondok meg egyet, de aki mar hallotta valahol az ne irja le. Erre a legelso ember kitalalta. Vagyis szerintem tudtad valahonnan. De mar szoltam a moderatoroknak. Ugyhogy ne ijedj meg ha valaki az ajtodon kopoktat ejjel.
2012. aug. 21. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!