Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyért csufónak ki a hejesirá...

Milyért csufónak ki a hejesirásom milyatt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szeméccség! Nem ilik kicsuffolni, senkit semijért! Aszt nem hiném hogy a, hejesirássodal problémma, lene de naggyon csunya viselkeddés, mást bántani! Ügyet se ves az, ijenn emberekre! Nem érdemlik meg, aszt se hogy, hozályuk szolly! Kí tartáss!
2009. júl. 23. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem szégyen, ha a saját anyanyelved elemeit, nyelvhelyességét és alaktani szabályait sem ismered.

Egyenesen visszataszító egy intelligens ember számára, ha nem tudod kifejezni magad írásban és esetleg szóban sem.

Csak gondolj bele...mi lenne, ha mindenki másképp írna?

-Oszt mijé?

-Azé!

Tanullyá magyartú ragzani wazze(g)!! Meee a hupákolás aa bezze megyen....íni...aztat mek nem is tudól...

Ugye milyen szörnyű a kettő egymás alatt..te döntöd el, hogy melyik a szimpatikusabb...

2009. júl. 23. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

20:55-nek

Ez a "humor" kategória! A kérdező valószínűleg tud helyesen írni és poénból tette föl ezt a kérdést. Nekem tetszik is! És amint láttam, sok más embernek is...

Szerintem ez egyáltalán nem sértő kérdés!

Nem az anyanyelvet gúnyolja, hanem saját magát és azt is viccből!

2009. júl. 23. 21:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem mindenki érti a viccet :(
2009. júl. 23. 21:37
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Pegyig mi hejesen íjunk, nincccs evzel semi baly.

Útálom, hoty aszt hizsik nyem tudok hejesen írni!!!

xDD

2009. júl. 23. 22:58
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
valaki nagyon komojan veszi az életet:)
2009. júl. 24. 07:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de hát hogy lehhecc ilyen aza hejes îrásoas szabájozo csajéééről beszélek !! ît minenkî non szerîz mînenkît :D ész küldömbbeeeeen îs mindenki hejesen îr csak te nem érted a magyarocska szlengecske nyelvecskét :D
2009. júl. 24. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintemse kel az ijen gorromba emberekel tőrődnőd. bisztosan naggyra vanak az ő tudásslyukkal. bunkok minddd!

fel a fellyel!! nemcsak hejesen,de sztem naggyon szépen is irsz!

XD

2009. aug. 17. 00:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak ijigykednek mert ök még roszabul irnak. Ne foglalkoz vele! Régeben engem is sokan csufoltak mijatta, de már megtanultam elégé hejesen irní.
2009. aug. 26. 20:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

háááát.... nem is tudom

majd szólok, ha rájöttem

2010. márc. 9. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!