Miért vallanak nekem egyfolytában szerelmet?!
Figyelt kérdés
Eddig akárhány Minecraft szerveren játszottam, legalább 1 ember mindig szerelmet vallott. xD Jó, az egyiken tényleg elég bunkó emberekkel haverkodtam, akiktől aztán gyorsan "megszöktem" (otthagytam a szerót), de nem vagyok az a tipikus netes-bitch.2012. aug. 19. 00:00
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, ez talán valami betegség vagy vírus ami a kockák között terjed. Szerintem menj orvoshoz!
2/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van! Sajnos ez egy vírus! :((( XD
3/6 anonim válasza:
Mert iszonyatosan szexi karaktereket csinálsz. Kérlek csinálj rondábbakat, mert ahogyan olvastam ezt én is szerelmes lettem beléd :(
4/6 anonim válasza:
Óh,tudod..én..mindig is Rád vágytam! :$
Hozzám jössz feleségül????? :$$$
SZERETLEK!
Üdv.
Egy minecraftos.
5/6 anonim válasza:
Hát ha észreveszik ha 1 csaj minecraftozik egyből ráizgulnak. Ritka ha 1 csaj kockul és ezeknek a kockáknak bejön..xD Részvét! :D
6/6 anonim válasza:
csaj vagy? ha igen sajnálom mivel a játékot legtöbbször fiúk játsszák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!