Az orvosom azt mondta skizofrén vagyok. Na jó tulajdonképpen nem is mondta, de tudom hogy ezt gondolta. Mit tegyek? Lelki terrorban vagyok
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:44
2/14 anonim válasza:
Az orvosok nem beszélnek mellé, ha valami van, megmondja.
3/14 anonim válasza:
Ez olyan mint ez a vicc:doktor úr olyan bizonytalan vagyok.. vagy mégse?
4/14 A kérdező kommentje:
vagy: doktor úr úr nem érzem jól magam
mióta érzi ezt?
mit mióta?
2009. júl. 23. 14:10
5/14 anonim válasza:
Ha az orvosod azt gondolná, skizofrén vagy, akkor megmondta volna a szemedbe, mivel ezt a betegséget gyógyszerrel kell kezelni, amihez, ugye, te is kellesz. Honnan veszed, hogy ezt gondolta? Lehet, hogy csak hipohonder vagy.
6/14 anonim válasza:
BakKer!:D bocs, most látom, hogy humor kategória:D Sorry!
Ebben az esetben: Ne bízz az orvosokban, csaló hazug mind! Kérdezd meg a másik énedet, ő mit gondol erről!
Előző voltam.
7/14 anonim válasza:
Ez úgy lett volna vicces ha skizofrén helyett paranoiást írtál volna :D Vagyis így is vicces, csak úgy jobb lettvolna
8/14 anonim válasza:
Hja, skizofrénnel nem esett le, így semmi értelme nincs.
Egyébként meg ha-ha-ha. :-/
9/14 A kérdező kommentje:
:Dejj ne légy ily kegyetlen
2009. júl. 23. 19:45
10/14 anonim válasza:
Biztos,hogy Te voltál az orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!