Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyemben? (többi lent)
Nem viccelek, bejött a lakásomba és arra kért meg, hogy figyeljek rá egy kicsit, mert
nagyon fontos dolgokat fog elmondani.(Rapatar volt a neve) Körülbelül egy órát volt nálam, főztem neki kávét meg
kínáltam egy kis kekszel. Rengeteg mindent mondott , hogy hogyan keletkezett az ember, hogy
minket néznek folyamatosan!! Szóval mi igazából egy TV műsorban szereplünk náluk! Azt is
mondta, hogy az ember egy "kártevő" és elakarnak minket pusztítani, mert már belátták, hogy
hibáztak. És mivel kitudódott ez a Dec.21.e nem fognak az nap eljönni, hanem majd máskor,
mert így már mindenki tudja, hogy mi lesz aznap és (idézem) "úgy már nem vicces az
emberiség elpusztítása" !! Nagyon figyelmesen követtem amit mondott, megkérdeztem tőle,
hogy honnan tud magyarul. Erre ő azt válaszolta, hogy én beszélek "reptoidul" csak úgy
hallom mintha magyarul kommunikálnánk!! Ezután megkértem, hogy vigyen el a bolygójukra vagy
legalább csak a világűrbe repülgessünk. Megengedte! Azért vitt el mert figyelmesen végig
hallgattam és nem féltem tőle. Az űrhajója a településünktől kb 15 kmerre volt egy
tisztáson, de én nem láttam semmit csak amikor kimondta a varázsszót (nem volt értelmes
szó) erre megjelent az űrhajó!! Csodás látvány volt! (az utcán közlekedve természetesen egy
kütyüvel saját magát láthatatlanná változtatta!) Mikor beszálltam a "csészealjba" minden
3szor akkorának tűnt, mint kívülröl! Megkérdeztem, hogy mikor indulunk, de csak azt a
választ kaptam, hogy már 150millio fényévnyire vagyunk a "FÖLD" bolygótól. Leszálltunk a
reptoidok fő bolgyójám (már nem emlékszem mi a neve) és bemutatott a családjának! A nöstény
reptoidok ugyanugy néznek ki, mint a "humán" nők! Hosszú lábakkal, szép cicikkel!! A
reptoidkonyhából ki se mozdulnak és ráadásul nem is táplálkoznak ezáltal nincs végtermékük!
Rapatar húgával hosszan beszélgettem, szerelmesek lettünk, azt akarta éljem le vele az életemet a reptoidbolygón! Azt mondta, hogyha összeházasodunk élhetek ott mint ember. (mikor kimentünk a városba, rengeteg emberrel találkoztam, beszélgettem is velük!! Ott élik életüket már nagyon rég óta és azt mondják, hogy nem öregszenek úgy mintha a Földön élnének.) Azon gondolkodom mit válasszak éljek a Földön, vagy költözzek oda és vegyem el Paradoxxont. Segítsetek! Ti mit csinálnátok a helyemben? Köszönöm a válaszokat!
Én is a helyedbe elmennék. xD
Am. véletlenül nem Csillagkapuval mentetek? Azzal 150 millió fényév kb. 0,3 mp alatt megtehető. Persze ez egy becsült szám, ennél lehet kevesebb vagy több is ^_^
8 percig tart,amíg a fény a Naptól a Földig eljut.Amíg a galaxis egyik végéből a másikba jut,130 000 év telik el!A fénysebességnél nincs gyorsabb!
150millió év kéne ahhoz,hogy 150millió fényévre eljuss.
nem viszel el engem is?
Szar itt élni..
Emberáldozat?Ahhoz képest,hogy milyen fejlettek,elég kegyetlenek és barbárok...
Miért kell ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!