Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hallottál már a rézfaszú...

Hallottál már a rézfaszú bagolyról?

Figyelt kérdés
A Föld és a Hold közt kb félúton van egy bolygó. Akkora mint a Föld, de éterikus anyagból van, emiatt teljesen átlátszó, és semmiféle ismert fizikai módszerrel nem lehet kimutatni a létét. E bolygón élnek a Rézfaszú Baglyok. E Baglyok említett nemes szerve természetesen nem a megszokott rézből van (mert azt ki lehetne mutatni), hanem a réz „éterikus lényegéből”, „szubtilis manifesztációjából”, és emiatt egészen különleges tulajdonságai vannak. E Baglyok sem a mi általunk ismert baglyok, hanem a „Bagolyság” absztrahátumai. De egyben különleges baglyok is: azzal foglalkoznak, hogy az emberek büdös zoknijait lopkodják. Emiatt tűnnek el gyakran a fél pár zoknik. Ezeket aztán e Baglyok a maguk bolygóján összehegesztik. Az ellopott zokni maga is „átlényegül” elvont „zoknisággá” az ellopás pillanatában, emiatt sem kimutatható. Az hogy mire kell e Baglyoknak a sok ellopott büdös zokni, és miként tudják a gyúlékony zoknikat hegeszteni, félelmetes hittitok, ezen gondolkodni sem szabad, ezt csak a beavatottak érthetik meg évtizedes ima és meditáció után, ám aki kételkedik benne, arra e Baglyok szerencsétlenséget zúdítanak, mert rézfaszúkkal megszúrják az ilyen ember belső szerveit, ettől azok megbetegszenek és meghalnak!
2012. aug. 17. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát te biztos hogy ismered,mert õ veri ki a réz farkával az észt a fejedbõl -.-"
2012. aug. 17. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, ők a reptoidok legfőbb szövetségesei az Annunakik után.

A reptoidok az átlényegült zokniságot fényenergiává változtatják.

2012. aug. 17. 16:21
 3/9 RodRigó3 ***** válasza:
Tényleg, akkor vigyázzunk, mert én úgy tudtam az Annunakik velünk vannak.
2012. aug. 17. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen...
2012. aug. 17. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen hallottam, bár én a földi alfaját ismerem, ami sajnos a kihalás szélére került a szinesfém tolvajok miatt.
2012. aug. 17. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

A szövetség 5 tagból áll:

1. reptoidok

2. Goa'uldok

3. Ezek amit leírtál

4. Annunakik

5. Chuck Norris

2012. aug. 17. 22:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Milyen szövetség? Ezt nem értem. Nem is tudtam, hogy a Rézfaszú Baglyok szövetkeztek valakikkel.
2012. aug. 18. 12:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az 5 felsorolt faj szövetkeztek egymással és Föderációnak nevezik magukat :P
2012. aug. 18. 12:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, oké. A többit nem ismerem.
2012. aug. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!