Megtámadott egy Cszsobiember. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A minap este mentem az utcán és elém ugrott egy Cszsobiember (a Cszsobiember az Arkanoidból gén tenyésztett félig ember félig Cszsobi amit Profeszor Ortmayer hozott létre)nagyon megijedtem az meg csak közeledett közben cuppogott meg csemcsegett.Úgy sikerült elmenekülnöm h mondtam "nézd az ott nem David Hasselhoff?".köztudott h a Cszsobiember fél a víztől és ugyebár Hasselhoff vízi lény.Nos hazáig szaladtam és remélem hogy a Cszsobiember nem követett.És egy jó tanács ha találkoztok Cszsobiemberrel mutassatok fel egy Hasselhoff képet az segít.2012. aug. 16. 22:01
1/6 anonim válasza:
Nincsen véletlenül,szuperszonikus űrfegyvered? Hogy lelődd magad? :D
2/6 anonim válasza:
ühümm..kamilláz egyet az segít ;)
3/6 anonim válasza:
Te nagyon durván be lehettél tépve, mikor ezt átélted.
4/6 anonim válasza:
Van egy hatásosabb fegyver is, ha szembetalálod magad ezzel az izével nyomd be a Knight Rider introját, a lény tuti azonnal szörnyet hal. Rem. tudtam segíteni :)
5/6 anonim válasza:
KITT? Hol vagy? Nem láttátok a haveromat?
David Hasselhoff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!