Hogyan lehet berisztrálni Gyakorikérdések.hu-ra?
Figyelt kérdés
Regisztrálni szeretnék, de eddig nem jöttem rá, hogy lehet. Akinek már sikerült regisztrálni az leírja hogyan csinálta? Sürgős lenne! :(2012. aug. 16. 11:23
1/13 anonim válasza:
Nem tudom hogyan.Szerintem kérj meghívót valahonnan vagy fizess be!
2/13 anonim válasza:
Én sem tudok, túl bonyolult! Segítséééég! Valaki mondja már meg, hogy kell regisztrálni!!! :(((
3/13 anonim válasza:
Nálam kell jelentkezned, én küldök egy űrlapot, amit kitöltve 2500 Ft kezelési költséggel együtt visszaküldesz. Ezután majd kapsz egy értesítőt a 10.000 Ft-os regisztrációs díjról, amit ha befizetsz érvényesítem a regisztrációd.
Ezután belépsz a honlapra, ahol még meg kell adnod egy-két adatot, de azután potom 300 Ft+áfa percdíj mellett nyugodtam használhatod az oldalt.
4/13 anonim válasza:
engem nemenged regelni e rendszer :(
5/13 anonim válasza:
Kedves "farikcsaaa"
Mert nem jelentkeztél eme személynél.
6/13 anonim válasza:
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
7/13 anonim válasza:
Először csatlakoznod kell a Gyakorikérdések szektához. Holnap délután legyél szegeden a mars téren, hogy megtaláljanak, és vigyél magaddal egy üveg spenót. Akkor adnak majd gyertyát, amit meg kell gyújtanod egy kő segítségével, majd körberohanni vele szegedet.
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Te ki a pina vagy? :O
2012. aug. 16. 13:22
10/13 A kérdező kommentje:
Én meg Szeged melletti vagyok...
2012. aug. 16. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!