Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi lesz az utolsó kívánságotok?

Mi lesz az utolsó kívánságotok?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy töröljék az előzményeimet.
2012. aug. 14. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

„Nekem az, hogy 100év múlva halljak meg! XD”

No, most képzeld el, mi lenne ebből! Utolsó kívánságod az, hogy száz év múlva halj meg. Most mondjuk lehetsz 16. A következő 84 évben semmit nem kívánhatsz.

Nem kérhetsz rántott husit, nem vágyhatsz egy csókra, nem kívánhatod a pokolba az ellenséged, nem mondhatod, hogy Nővérke, hozzon egy ágytálad, mert mindjárt befosok stb.

2012. aug. 27. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy ne haljak meg :D
2012. szept. 16. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Már egyszer volt ez velem.

Szóval állok a bitófa alatt, mikor kérdezték. Hát mondom: - esetleg még egy cigi.

Adtak is egyet, de a hóhér nem bagózott, a börtönőrnek sem volt gyufája. Szanaszét szaladtak, tüzet keresni, én meg szépen kisétáltam...

Úgyhogy én maradok a ciginél.

2012. szept. 16. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt kívánnám utoljára, hogy valamilyen módon örökké éljen tovább az emlékem még a halálom után is.
2021. jún. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!