Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a Föld gurul a Nap körül...

Ha a Föld gurul a Nap körül és tényleg olyan nagy sebességgel, mint mondják, akkor mi emberek h-h nem szédülünk ki a világűrbe?

Figyelt kérdés
És ha ugrok egyet aki repülök a világegyetemnek és előbb-utóbb neki csapódok vminek? Ha igen, fájni fog?

2012. aug. 12. 23:56
 1/6 A kérdező kommentje:
*És ha ugrok egyet akkor kirepülök a világegyetembe és előbb-utóbb neki csapódok vminek? Ha igen, fájni fog?
2012. aug. 12. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Az alkohol tartalmazza ezt a sebességet,tehát az fog ki repülni a világűrbe aki megissza.:)nekem működik.
2012. aug. 13. 00:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha sok alkoholt megiszok képes leszek a hypersebességre is?

Am. aki válaszol az írja meg a válaszával együtt azt is, hogy mennyire ítélte ezt a kérdést humorosnak és egy 10-es skálán hanyast adna rá. Előre is köszi! :)

2012. aug. 13. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Megfelelő mennyiségű alkohol mellett érzékelni tudom a Föld mozgását a tengelye és a Nap körül.
2012. aug. 13. 02:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Megfelelő mennyiségű alkohol hatására én a Marson szoktam érezni magam..am meg halott itt már vki a gravitációról?!?!
2012. aug. 13. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nem repülhetünk ki az űrbe, mert k...va kicsit tudunk ugrani...
2012. aug. 14. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!