Hogyan lehet valakinek humorossá válni?
Figyelt kérdés
A szemembe mondták h humortalan és savanyú vagyok. Ez ellenezhető valahogyan hogy a humor felváltsa ezeket?2012. aug. 11. 18:57
11/18 A kérdező kommentje:
Nem kommentálok inkább egy hasznos gombocskát nyomok meg! Imádom a lefele mutató gombot nyomkodni olyasfajta "mindenttudókra" mint te...és most beszólhatsz h egybeírtam! Legalább lesz miért írnod...
2012. aug. 12. 22:35
12/18 anonim válasza:
Jól van utolsó, rúgj belém Te is! :(
Humornak szántam, de mindenki csak hátba támad e miatt :(
13/18 anonim válasza:
Pontozz le én meg azt pont magasról lefosom.
14/18 A kérdező kommentje:
ha lesz*rod hát legyen ^^
2012. aug. 12. 23:10
15/18 anonim válasza:
humort nem lehet tanulni azzal születni kell vagy érezni a lényegén nem kell változtatni csak oda figyelés kérdése hogy mit választas gunyos,tény,vagy nem komolyt a gunyos mások különös dolgaibol csinál viccet, a tény az alap ha cigány zsido vagy szökenöset mondasz,a nem komoly az pedig olyan hogy elküldhetsz embereket a viccben a pi...be akkor nem vesznek komolyan de nevetnek :D
16/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. aug. 13. 18:26
17/18 anonim válasza:
Humorral születni kell, ha te inkább csendesebb, "jeges" vagy, a humorod csak erőltetetté válna. Mellesleg a "humor" -on belül is ezerféle stílus, ágazat van - rám sokszor mondják, hogy szarkasztikus, kissé őrült vagyok. A humorosság nem viccmesélésből áll.
18/18 A kérdező kommentje:
értem :\
Köszi!
2012. szept. 15. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!