Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ismertek-e telefonbetyárt?

Ismertek-e telefonbetyárt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 16:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Hopp... Épp most írt neked egy!

Bevallom, hogy én hívogattalak, de ezután már beszélni is fogunk és nem csapom le a telefont, igérem!

2009. júl. 20. 16:45
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Hallgasd meg, Youtube-on vannak fent Belkovics Róbert telefonbetyár beszélgetései:D na azon be fogsz szarni xD

van sok része, hallgasd meg mindet:D

2009. júl. 20. 16:57
 3/15 A kérdező kommentje:
Szente Csabáról halottál már?
2009. júl. 20. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Régen én is csináltam elég sokat. Vicces tud lenni, csak ahhoz képes drága. :-) Egyébként az olyan hírességek is csinálják, mint pl: Eminem.
2009. júl. 20. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kikezelt belőle az a hülye pszichológus, de én tegnap vagy 10x felhívtam:))
2009. júl. 21. 08:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Rózsa (Vodafone) Sándor a leghíresebb betyár!
2009. júl. 21. 17:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Youtube-on keress rá:

Békéscsabai telefonbetyár

Gyöngyösi telefonbetyár

Ez se semmi:

http://www.youtube.com/watch?v=zhcjUO87nvE

Régebben még a 90-es évek közepén mi is csináltunk ilyesmiket voltunk szenvedő alanyok is. Ismert telefonbetyár szövegek:

-Hallo ez itt a kutyatelep?

-Nem.

-Akkor miért ugat bele?

-Hallo, megy a TV-jük?

-Igen.

-Akkor siessen és kapja el

-Elnézést a zavarásért, de keresett Feri.

-Milyen Feri?

-Aki a f_szát a szádba veri.

Voltak errefelé meg elvetemült betyárok keressetek rá pl. arra, h Bonyolult Pali hátha fent van még valahol.

2009. júl. 22. 18:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Ki az?Hogy a jó k_rva anyádat!!!Hogy a rosseb hogy az állna beléd a rosseb!Zsóti föl lesz hívva az bisztos!A rohadás ölljön meg!!!!!(Nekem ez a kedvencem!)
2009. júl. 22. 18:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szente Csaba, az nagyon nagy. Anno 2000 körül mikor először terjedt a neten volt szerencsém chaten beszélni "Szente Csabával", a történet az volt, hogy ki akart próbálni, egy másik netszolgálatatót, de elírta a számot, így talált rá a felvételen szereplő hölgyre, és mivel poénosnak találta felhívta még párszor és a többi beszélgetést már rögzítette. A hölgy azt hitte, hogy Szente Csaba szórakozik vele, de tévedett.
2009. júl. 23. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
kisebb gyerekorunkban mi is csináltunk olyat hogy felhívtuk nyilvánosból a rendőrséget meg a tűzoltókat...
2009. szept. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!