Szívesen átadnék 1 db bal lábra való szandált, kéri valaki?
Figyelt kérdés
Begipszelték a bal lábam,mert eltörtem,de van egy kínai új, 850 ft-os fehér szandálom, ha neked is fordítva ez a problémád én szívesen átveszem a jobbost.2009. júl. 20. 14:41
1/5 anonim válasza:
Mekkora? Elfogadom ha nem gond. Ki tudja mikor kell majd? :P Na de kínai és csak 850Ft? Ájájájj... a minőség... bezzeg az enyém... 1200Ft-os... :D
2/5 anonim válasza:
De jo! Koszike, en elfogadom, mivel a mult heten egy jobbas szandalt vesztettem el :))
3/5 A kérdező kommentje:
Akciós volt ezért ilyen olcsó, 3 hónapot biztosan kibír, egyébként 40-es/fehér. Megéri, 2 doboz cigi többe kerül.
2009. júl. 20. 15:17
4/5 anonim válasza:
ha esetleg valakinek van 2db balláébas papucs.azt énis szivesen fogadom :D
mert 2 papucsom is elszakadt ..és ballábas mind2..szoval van 2 jobos papucsom:d
5/5 anonim válasza:
nekem meg leszakadt a bal lábam szal ez elúszott :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!