Tudtok értelmetlen de vicces mondatokat?
Nem hallom a csendet!
Cápa, mert a palacsinta nem eszik kalapot.
Lila, mert a földönkívüliek nem esznek rajzszögeket.
A Felső-Zarátnoki Ujgur Pingvin mindig december 32.-én kísért.
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Egyszer súgósat játszottunk 5-en, két szomszéd gyerek, meg én a két testvéremmel.
És akkor volt olyan, hogy a szomszéd csaj nem értett valamit, amit az előző súgott neki, azt mondta, arra halandzsáz valamit, és nem hallgatta meg mégegyszer, hanem egy hasonló hangzásút súgott tovább.
És akkor egyszer volt olyan, hogy mire a sor végére ért a súgott dolog; nem ugyanaz az eset volt, de mindegy, még ugyanebben a súgós játékban, mikor már végigment a sor, a kör, akkor a bátyám azt mondta: "Én valami olyasmit értettem, hogy
kicsi ganacsi futik." :D
Mert hogy ugye az volt, hogy az utolsó mindig kimondja. :)
És akkor már a végén volt olyan is, hogy az első már poénból direkt valami értelmetlen szöveget indított el:D:D De csak ez maradt meg:D:D Lehet az is, hogy csak ezt a "kicsi ganacsi"-sat súgta elsőnek egyetlen egyszer, és több ilyen értelmetlen nem volt, csak ezt még "muszájból (belső késztetés)" el kellett sütnie egyszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!