12 órás bünti az RTL-nek a Mónika show miatt? :D
én azt nem értem hogy azok az emberek akik itt osztják az észt hogy de jó lenne ha megszűnne az rtl meg hogy a való világ miatt is megkaphatná a magáét, azoknak üzenem hogy nem kötelező nézni.
ha az egyetlen csatorna a tv-teken az rtl, akkor vagy tetszik, vagy ki dobhatjátok a tévét, de nem hiszem hogy ez az egyetlen csatorna úgyhogy nyugodtan át lehet kapcsolni:)
ez most olyan mintha én egy amerikában élő drogos emberrel beszélgetnék mindig és folyton csak szídnám hogy a mocskos drogos és hogy így meg úgy.. nem mindegy?? Ha nem akarok vele kapcsolatba lépni akkor nem kötelező, nem fog utánam járni, ugyan úgy ahogy utánatok se az rtl.
Érthető a kuborulásod (ne izgasd fel magad) de te biztos ezen nőttél fel...de azért ne te mond már meg h mi, mikor és hol nyilváníthatunk véleményt. Ha nem tetszik valami igen is kimondjuk a véleményünket..szabad ország ( elég szar ország) szabad vélemény nyilvánítás.
Amúgy ja elég szar ez a két kereskedelmi adó mondjuk az rtl az olyan holy a reklámokat néha megszakitják műsorok lassan minden negyed órában reklám lesz..pl amikor a Fókusz végény benyomnak egy reklámot csak azért hogy utána elköszönjenek és utána még nyomjanak 10perces reklámot -.- elég szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!