Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 12 órás bünti az RTL-nek a...

12 órás bünti az RTL-nek a Mónika show miatt? :D

Figyelt kérdés
ha nem hiszed kapcsolj az rtl-re nektek mi a véleményetek erről?

2012. aug. 6. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A MINDEN SZERDÁN LEJÁTSZOTT BUD SPENCER FILMEKÉRT IS ELSÖTÉTÜLHETNE!!! ILYENNEL KÍNOZZÁK A NÉPET.. SZÉGYEN GYALÁZAT!!
2012. aug. 7. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy jutott eszükbe egy 2009-es adással foglalkozni. 3 évig tartott a médiahatóságnak?
2012. aug. 8. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:

én azt nem értem hogy azok az emberek akik itt osztják az észt hogy de jó lenne ha megszűnne az rtl meg hogy a való világ miatt is megkaphatná a magáét, azoknak üzenem hogy nem kötelező nézni.

ha az egyetlen csatorna a tv-teken az rtl, akkor vagy tetszik, vagy ki dobhatjátok a tévét, de nem hiszem hogy ez az egyetlen csatorna úgyhogy nyugodtan át lehet kapcsolni:)

ez most olyan mintha én egy amerikában élő drogos emberrel beszélgetnék mindig és folyton csak szídnám hogy a mocskos drogos és hogy így meg úgy.. nem mindegy?? Ha nem akarok vele kapcsolatba lépni akkor nem kötelező, nem fog utánam járni, ugyan úgy ahogy utánatok se az rtl.

2012. szept. 18. 18:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Érthető a kuborulásod (ne izgasd fel magad) de te biztos ezen nőttél fel...de azért ne te mond már meg h mi, mikor és hol nyilváníthatunk véleményt. Ha nem tetszik valami igen is kimondjuk a véleményünket..szabad ország ( elég szar ország) szabad vélemény nyilvánítás.

Amúgy ja elég szar ez a két kereskedelmi adó mondjuk az rtl az olyan holy a reklámokat néha megszakitják műsorok lassan minden negyed órában reklám lesz..pl amikor a Fókusz végény benyomnak egy reklámot csak azért hogy utána elköszönjenek és utána még nyomjanak 10perces reklámot -.- elég szánalmas..

2012. szept. 18. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!