1985-ből jöttem előre az időben, de a fluxus kondenzátor kiégett. Mit tegyek?
Vszínűleg az időutazás közben egy reptoid mely az időn kívül létezik bejutott a fluxus kondenzátorba és kilopta a hűtőfolyadékot. De nem akármilyen hűtőfolyadék kell bele, hanem egy transzpolmer ami -312 Celsius fokra képes lehűteni a kondit, de már azóta kivonták a forgalomból, mert én vtam az egyetlen aki megvette. Most még is mihez kezdjek? :'(
46/C
Elsősorban ismerkedj meg az ÁFA val.
Másodszorra bemutatom a miniszterelnökünket.
Ez az öreg pasi fiatal demokrata lesz majd a múltban, és rendesen beolvasna saját magának, ha veled utazott volna.
Akkor megdönthetné saját magát, és mindenki rászavazna.
A szovjet hadseregtől lehetett annak idején fluxuskondit és olcsó benzint cserélni, vodkáért.
Rossz hírem van, szerencsére ezt már lekésted.
Én pedig 2030 ból jöttem, nekem mindez szuperál, nálam a racionális téridőkompenzátor fuccsolt be.
A kettőből összedobhatunk egyet, de hová menjünk?
Hogy a jövőben mi van?
Ne is kérdezd!...
Kategória: Egyéb kérdések » Humor
Ez a kérdés rossz kategóriában van. Csak azért nem rakták át máshova, mert nem találtak egyet sem megfelelőnek.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!