Mit jelent a Family Frost autó által játszott dallam?
Figyelt kérdés
Azt pl. rá lehet lehet énekelni, h "szólj anyádnak hozzon pénzt"2009. júl. 16. 17:02
2/38 anonim válasza:
Hugom szokta énekelni rá hogy "k*rva anyád, hallgass már", aranyosan hangzik egy 9 évestől:)
4/38 anonim válasza:
Én is csak a "szólj anyádnak hozzod pénzt" című-t ismerem, de ez amit a második válaszoló írt az is jó.:)
5/38 anonim válasza:
Szólj anyádnak jöjjön ki,
Ha nem jössz ki én bemegyek
És szétverem a fejedet
Ehhez hasonlót énekeltünk még általánosban :D
6/38 anonim válasza:
Szólj anyádnak jöjjön ki, pénztárcáját hozza ki
7/38 anonim válasza:
"szólj anyádnak hozzon pénzt
lófasz lesz az,nem fagyi":D
8/38 A kérdező kommentje:
Volt régen egy TV reklámjuk is asszem az volt a szöveg, hogy: Family Frost, minden héten örömet hoz.
Suliban így költöttük át:
Family frost, minden héten hasmenést hoz.
2009. júl. 16. 19:09
10/38 anonim válasza:
Én azt ismerem, hogy "Szólj anyádnak adjon pénzt, veszünk rajta sok jégkrémt." Igaz nyelvtanilg nem annyira helyes, de nálunk ez ment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!