A jövő LEGJOBB biznisze lenne?
Figyelt kérdés
Csőő!
Most elgondolkodtam, hogy mi lenne a legjobb biznisz rövidtávon. MEGVAN! GERONIMO!!
Szüleim segítségével holnap fel is keresünk egy vegyészt és egy mérnököt. Megterveztem már mindent!
Egy készülék, ami kivonja a véredből a vasat, amit leadhatsz a vastelepen!! HATALMAS DOLOG!!
EMBEREK!!! VAS, PÉNZ, NŐŐK!!
ELADHATÓ VASKIVONÓ KÉSZÜLÉKEK!!
Vélemény?
2012. júl. 24. 22:47
1/5 anonim válasza:
hohohohoohohóóóóóóóóh
hol van ez?? már megyek is adok vasat
2/5 anonim válasza:
Nem.
A legjobb bizniszt én találtam ki: embereket veszek annyiért, amennyi a valós értékük - aztán eladom annyiért amit gondolnak magukról...
3/5 anonim válasza:
Második. Amikor ezt először hallottam annyira nevettem, hogy majdnem leestem a dinoszauruszomról...
4/5 anonim válasza:
troll fizikával könnyebb tampon felette mágnes és már nem kell gép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!