Ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
gondoltam,le kéne kicsit fogyni (10 kilóról -20 kilóra) és megkérdezem hogy ez az étrend megfelelő lenne-e.Nos tehát reggeli: 2,3 méter lókolbász kovászos uborkával,10 órai: 2 kg szalonna kovászos cipóval,csalamádéval,ebéd:2 jó adag marhapörkölt,tarhonyával,uzsi:nem akarok gyümölcsöt enni mert szerintem túlságosan is hízlal :// ezért inkább disznókocsonyát ennék,vacsora:5 tábla csokoládé.Folyadékbevitelnek napi 3-4l melegített disznózsír,vagy marhavér.Sportnak:napi 2-3 óra fifa street ps3-mon mert úgy jobban fogyaszt (úgy hallottam pc-n még hízlal is)jó lesz ez így?2012. júl. 24. 20:54
1/7 anonim válasza:
Ez tényleg jó kiparodizálása a fogyókúra részlegnek :D Kb. ez így jó, bár szerintem folyadéknak a marhavér helyett igyál kecskevért, de olyan kecskéből, aki csak és kizárólag bio dolgokat evett (füvet és szart, esetleg köveket)
2/7 A kérdező kommentje:
oké rátérek a kecskevérre,de tudsz olyan helyet ahol 40%-al drágábban adják?mert úgy menőbb leszek!
2012. júl. 24. 21:03
4/7 anonim válasza:
Áhh vacsira az túlságosan is hízlal..:S Inkább javasolnék előételnek chipset, majd 2db torta, és mivel gondolom még éhes leszel ,ezért egy kis 3 méteres csoki szobrot is nasizhatsz.:)
5/7 anonim válasza:
nem fogyózunk együtt?!
Elég jónak tűnik a cucc,man.
7/7 anonim válasza:
reggelihez egyél meg még 2 kiló kenyeret, mert amúgy nem laktat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!