A néger nőket nevezhetjük fehérnépnek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 19:56
3/12 anonim válasza:
Abban az időben amikor ez a kifejezés divat volt a fekete nők max rabszolgák voltak, tehát nem. Ja és Magyarországon nem sok néger csaj szaladgált régen.
6/12 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam, ez már nekem is eszembe jutott, és megkérdeztem apukámat. Azt mondta, hogy igen, a néger nők is fehérnép, mert nem a bőrszín miatt nevezik a nőket fehérnépnek, hanem az alsónemű miatt (ha jobban érthető: fehérneműt hordó nép).
7/12 anonim válasza:
Utolsónak, nahát, ez érdekes. Nem is gondoltam volna. Én mindig azt hittem, azért, mert hát a nemes és a polgári származású hölgyek keveset tartózkodtak a napon, és nagyon fehér volt a bőrük.
8/12 anonim válasza:
Nahogy velem van baj az biztos mert k*rvára nem vágom a kérdést!!!
9/12 anonim válasza:
mért a férfi gatya nem fehérnemű?:D
10/12 anonim válasza:
Utolsónak a férfi alsó is fehérnemű ma, de anno mondjuk úgy 100 évvel ezelőtt nem túl sok fehérneműt hordott egy férfi, ami nem is volt akkoriban fehér, hanem inkább szürke, vagy barna. És valóban a női alsók számítottak fehérneműnek, azért, mert főleg fehér színből készültek. Egyébként helyes a magyarázat, hogy nem a színűk miatt lettek a nők fehérnépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!