Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Te mit tennél, ha hirtelen a...

Te mit tennél, ha hirtelen a Gyakorikérdések.hu oldal eltűnne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy hatalmas napkitörés tönkre tenné a Földön az összes elektrotechnikai kütyüt így nem jutnál ehhez az oldalhoz sem vagy tegyük fel, hogy végleg leáll Magyarországon az internet, mert annyira eladósodik az állam, hogy nem tudja befizetni vagy tegyük fel, hogy a Gyk szerverei leállnak vagy bezárják az oldalt hasonlóan a MegaUploadhoz.

Én tuti biztos, hogy azonnal kiugranék a 10. emeletről, mert nem maradna értelme az életemnek.

Te mit tennél?

2012. júl. 22. 22:00
1 2 3
 11/21 vagyokakilehetek ***** válasza:
95%

ha te kiugranál a 10.emeletről az senkinek se hiányozna.

a gyk sokaknak.

de mivel minden pótolható lenne másik helyette.

viszont téged nem tudunk pótolni te nem lennél. ami ugye az első mondatból viszont kitűnt senkinek se okozna gondot.

ha te egy ilyen kicsinyes dolog miatt eldobod az életed akkor meg se érdemled a továbbiakban.

kérdező hagyd el a bolygót. most.

kiestél a játékból. a többség kiszavazott.

2012. júl. 23. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:

szerintem valaki csinálna helyette másikat.

Ha nem akkor igy jártam

(:

2012. júl. 23. 18:42
 13/21 anonim ***** válasza:
Majd én csinálok! :) Nem nagy dolog, mondjuk dúsztom sincs hogyan kell....
2012. júl. 23. 20:12
 14/21 Everya válasza:

te jó ég :S szerintem gyorsan elkezdenék búcsúzkodni mindenkitől, akit szeretek, lerendezném a temetéshez szükséges előkészületeket, majd elmennék hozzád és együtt ugornánk ki :(:( ....

:DD

2012. júl. 26. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
pofán vágnám a moderátorokat
2012. júl. 27. 00:00
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Elmennék gyúrni...
2012. aug. 17. 12:17
 17/21 gréta9812 ***** válasza:
Itt helyben Beleverném a fejem az asztalba és aztán kiugranék az ablakon. XD
2012. aug. 21. 11:11
 18/21 chrishu ***** válasza:
59%
Megkeresném az összes Gyk felhasználót és családjuktól elszakítva egy hatalmas elzárt helyen tartnám őket. A helyen lennének különböző kategóriák azon belül alkategóriák. Valami elsétál valamilyen kategóriába megáll egy helyb és föltesz egy kérdést valaki meg ad rá választ. A moderátorok és adminok azaz királyok és istenek néha ha valaki troll kérdést tesz fel azt elhallgattatják egy pofonnal. Aki nagyon troll annak elvágják a torkát. A regisztráció úgy működne, hogy valaki a kapuban kitölti a regisztrációs lapot és ő is itt fog lakni. Ja és kilépni nem lehet :D
2012. aug. 24. 14:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Addig lennék naponta kétszer demonstratíve öngyilkos, amíg vissza nem csinálják.
2013. okt. 17. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:
én meg őrülnék
2013. okt. 17. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!