11/27 anonim válasza:
Végre valaki aki nem becsüli alá A Mindenható Úristent. Chuck csak egy törpe kis ember, mit akartok...-.-""""""""""
12/27 anonim válasza:
jaja törpe kis ember, de őt legalább már láthattuk! az isteneteket láttátok már???
Én nem tudom. ti a középkorban éltek? Annyira nyilvánvaló, hogy a vallás is a pénzről szól napjainkban. Ti meg ennek dőltök be... Nem istent, hanem az ördögöt szolgáljátok balgák!
13/27 anonim válasza:
Chuck Norris nem hord karórát. Ő dönti el, mennyi az idő.:DD
jezus tud jarni a vizen, norris meg tud uszni a betonban :DDD
14/27 anonim válasza:
Nem tudom, én láttam már az Istent. Legalábbis azt hiszem... :/
15/27 anonim válasza:
lattad istent?szoval jelenesed volt.es nem mondott semmit?mert o nem szokott csak ugy unalombol megjelenni.
16/27 anonim válasza:
Isten nem, az angyalai szoktak üzenetet hozni. Nem tudom, Istent csak úgy láttam, de lehet hogy csak nagyon álmos voltam, de nem ittam és nem is szívtam semmit... :S
17/27 anonim válasza:
A sok idióta hívő, hisztek itt minden szarba meg az isten faszába... barmok.... -.-
18/27 anonim válasza:
Koszonom a leertekelest csak azert, mert Istent dicsertem. Nagyon jo fejek vagytok. -.-"
19/27 A kérdező kommentje:
Szívesen. De én nem pontoztam le senkit.
2012. júl. 25. 12:35
20/27 anonim válasza:
Tisztelet a kivételnek. Annak szólt, aki lepontozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!