Elégge erős a hónaljszörzetem, de eddig nem voltam hajlandó levágni. Időközben két kisebb méretű szőnyeget fontam belőle. Ki venné meg tőlem?
Figyelt kérdés
Jelenleg megszorultam anyagilag és el kellene adnom legalább az egyik kis szőnyeget. Ki venné meg tőlem? Minden megoldás érdekel.2009. júl. 14. 23:06
21/28 anonim válasza:
Anno én is eladtam egy hónajszörzet szőnyeget, de a vevő át akart verni vele, hogy ez nem hónajszőr szőnyeg, hanem lábszőr szőnyeg. Ha valaki meg akarja venni, mindenképp írja alá a papírt, hogy reklamációt nem fogadsz el:)
22/28 A kérdező kommentje:
köszi a tippet. de mivel a lábamon nem nő szőr,így ez a veszély az én esetemeben nem áll fent.
viszont a a talpszőrömet most növesztem
2009. júl. 15. 17:54
23/28 anonim válasza:
Ohh..Ha már kellőkép megnövesztetted és fontál belőle szőnyeget, szólj és én veszek egy hónajszőr és egy talpszőr szőyneget.:)
24/28 anonim válasza:
Te beteg vagy b*zdmeg!!!! Hónaljszőr-szőnyeg???
25/28 anonim válasza:
Engem érdekelne.Barna vagy fekete színű???És milyen árban lenne???Csomózott vagy horgolt???Én már érdeklődtem ez iránt de kiröhögtem létszi írj :) Kköszi várom már
26/28 A kérdező kommentje:
a technikáját nem ismerem, magától fonódott össze. igény szerint befestem
2012. júl. 24. 00:11
27/28 anonim válasza:
Nekem van Bajusz szőnyegem az jó?
28/28 Audrey007 válasza:
engem érdekel képet küldj róla kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!