Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mondanátok nagyon undorító...

Mondanátok nagyon undorító kajákat?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy nagyon nagyon gusztustalan legyen, nembaj ha kitalált kaját írtok, pl.: pirított trollfésztakony... na jó, ez nem olyan durva, de nem jutott eszembe más.

#étel #undor #gusztus #fantázia kitalált
2012. júl. 19. 14:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tesco gazdaságos paradicsomos káposzta.
2012. júl. 19. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 A kérdező kommentje:
#10 elolvastam. Nálam egyenlőre ez a top1 undormány :D Ha kínoznának sem enném meg xD
2012. júl. 19. 19:14
 13/20 A kérdező kommentje:

Ez sem rosz: [link]


Nem tudom hogy mi ez, de nem is fogom megtudni...

2012. júl. 19. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Büdössajtos facepalmbefőtt tökfőzelékkel.
2012. júl. 20. 04:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg: vörösiszapos hínárpörkölt.
2012. júl. 20. 05:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:

Jól készüljetek fel most a legeslegdurvábbat irom le,amit ha valaki kiejt a száján menten elhalálozik!!!!!!!!!


Turóstészta szalonnával.

2012. júl. 20. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
nutellás sültcsirkecomb omlós pirított takonnyal fosöntettel és egy fél paradicsommal
2012. júl. 20. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:

Füstölt énektanárnyálahártya párolt francia piócafos körettel


Hozzávalók 2 főre:


1 db énektanár, lehetőleg nőstény

3 db francia pióca

2 db tojás

10 kg liszt

élesztő nem kell


Hogyan készítsük:


1. lépés:

terítsük le a nappalit újságpapírral (vagy ami alkalmas a nyálkahártyaérzékenység miatt bekövetkező embereknél abnormális nyálkahártyafolyástól megvédendő padló leterítésére).

2. lépés:

vezessük be az énektanárt a leterített területre és folyassuk ki a nyálkahártyát egy lavorba.

3. lépés:

ha ez megvan keverjük össze a nyálkát 5 kg liszttel. törjük fel az egyik tojást és azt is adjuk hozzá.

4. lépés:

ezután tegyük be a sütőbe 356 millió celsius fokra. addig süssük amíg fel nem robban.

5. lépés:

amíg sül a nyálkahártya, jöhet a piócafos. balkezünkbe fogjuk meg a francia piócát a fejénél. jobb jézzel pedig (a tömlős málykrémhez hasonlóan) hüvelyk és mutatóujjunkal markoljuk meg a másik kezünk előtt közvetlenül, és egy határozott mozdulattal nyomjuk (facsarjuk) ki a fost egy tálba.

6. lépés:

most keverjük össze a francia piócafost a másik tojással, adjunk hozzá 5 kg lisztet, és keverjük össze. majd tegyük be a hűtőbe 20 percre.

7. lépés:

fizikai képtelenség, hogy ezalatt ne robbanjon fel az énektanárnyálkahártya...szóval vegyük ki és öntsük le egy kis nyers nyálkahártyával.

8. lépés:

miután a piócafost kivettük a hűtőből, már tálalhatjuk is.


Remélem ízleni fog :D bon appétit! xD

2012. júl. 22. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
balut o.O fúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjj...........
2012. júl. 25. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:

Kaki gombóckák,pisi levessel,fika falatkákkal :D

EGYED BAZZEG

2012. aug. 18. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!