Mondanátok nagyon undorító kajákat?
Jól készüljetek fel most a legeslegdurvábbat irom le,amit ha valaki kiejt a száján menten elhalálozik!!!!!!!!!
Turóstészta szalonnával.
Füstölt énektanárnyálahártya párolt francia piócafos körettel
Hozzávalók 2 főre:
1 db énektanár, lehetőleg nőstény
3 db francia pióca
2 db tojás
10 kg liszt
élesztő nem kell
Hogyan készítsük:
1. lépés:
terítsük le a nappalit újságpapírral (vagy ami alkalmas a nyálkahártyaérzékenység miatt bekövetkező embereknél abnormális nyálkahártyafolyástól megvédendő padló leterítésére).
2. lépés:
vezessük be az énektanárt a leterített területre és folyassuk ki a nyálkahártyát egy lavorba.
3. lépés:
ha ez megvan keverjük össze a nyálkát 5 kg liszttel. törjük fel az egyik tojást és azt is adjuk hozzá.
4. lépés:
ezután tegyük be a sütőbe 356 millió celsius fokra. addig süssük amíg fel nem robban.
5. lépés:
amíg sül a nyálkahártya, jöhet a piócafos. balkezünkbe fogjuk meg a francia piócát a fejénél. jobb jézzel pedig (a tömlős málykrémhez hasonlóan) hüvelyk és mutatóujjunkal markoljuk meg a másik kezünk előtt közvetlenül, és egy határozott mozdulattal nyomjuk (facsarjuk) ki a fost egy tálba.
6. lépés:
most keverjük össze a francia piócafost a másik tojással, adjunk hozzá 5 kg lisztet, és keverjük össze. majd tegyük be a hűtőbe 20 percre.
7. lépés:
fizikai képtelenség, hogy ezalatt ne robbanjon fel az énektanárnyálkahártya...szóval vegyük ki és öntsük le egy kis nyers nyálkahártyával.
8. lépés:
miután a piócafost kivettük a hűtőből, már tálalhatjuk is.
Remélem ízleni fog :D bon appétit! xD
Kaki gombóckák,pisi levessel,fika falatkákkal :D
EGYED BAZZEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!