Miért van az, hogyha érlelem a csokit a hónaljam alatt, legalább 5percig akkor finomabb lesz?
Figyelt kérdés
Lehet olyan ízeket termelek amiket a csokikba tesznek bele?2012. júl. 16. 14:30
1/12 anonim válasza:
Lehet-lehet...én a savanyú káposztával, meg a párolt rizzsel vagyok így..
3/12 anonim válasza:
Persze.
A lázmérő is finomabb, csak gondolom azt még nem kóstoltad ;-)
4/12 anonim válasza:
A hónod alja biztos finomabb lesz!
5/12 anonim válasza:
Csomagolásban vagy anélkül rakod be a hónaljadba? :D
6/12 A kérdező kommentje:
csomagolás nélkül
és sokkal jobb mint a csokoládés axe
2012. júl. 16. 22:01
7/12 anonim válasza:
Így van.
Forrócsokival meg gyantázni is lehet.
Azt próbáltad már? Nagyon kúl.
8/12 anonim válasza:
Különleges csokiérlelő manók laknak a hónaljadban.
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy téged a Milka tehén szült!
10/12 anonim válasza:
Hogy miért, azt nem tudom, de ha a segged alá rakod be fél órára és közben legalább 1x istenesen ráreccsentesz, akkor még finomabb íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!