Szerintetek meghibbantam?
Figyelt kérdés
Tegnap a buliban egyszer csak elkezdtem arról beszélni, milyen jó lehet mérges galambokat kilőni egy csúzliból ami egy malac fenekében landol.Ez jelenthet valamit?Lehet, hogy zoofil vagyok?2012. júl. 15. 16:26
2/12 anonim válasza:
persze biztos zoofil vagy emiatt xdd mondjuk teny hogy fura .:D azert a humor kategoria ottvan (Y)
3/12 anonim válasza:
szia!
valószínűleg nem most hibbantál meg, hanem alapból nem vagy egy okos ember (magyarul: elég nagy fogyatékos vagy)
4/12 A kérdező kommentje:
Te meg jó nagy paraszt mellesleg olvasni sem tudsz
2012. júl. 15. 17:00
5/12 anonim válasza:
de, tudok olvasni. te viszont nem sok ésszel rendelkezel, ha angry birdsös élményeidet teszed vel gyk-n. v lehet (mint te is említetted), hogy csak amiatt képzelődsz, mivel a valóságban még a bodri kutyának sem kellesz az udvaron.
6/12 anonim válasza:
hát, ha olyasmit kérdezel, hogy: Szerintetek meghibbantan?... akkor biztosan meghibbantál!
7/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/user/RovioMobile Nem, de nagyon ott van! :D
8/12 anonim válasza:
Te egy kivételes betegségben kajbov kórban szenvedsz! hihetetlen pályafutásom során még nem találkoztam ilyennel, általában alkohol hozza elő a tüneteit.
kérlek írj prívát üzenetet vegy ezen a címen elérsz tefaszvagy@freemai.hu
9/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem az ilyen okosjankók kerülik a humor kategóriát...
2012. júl. 15. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!