Alien vs L. L. Junior?
Ű, L.L. Junior maradhat. Nevettem.
Egyébként pedig AlienS, tehát +s a végén, mint többesszám.
Ha mindenképp le kell cserélni az öreg LLJuniort, akkor mondjuk Aliens vs Barátok közt. Megnézném az öreg Magdi anyust ahogy sikítva fut az Alienek elől, de lehet, hogy az öreglány kergetné a xenomorfokat, vagy kiderülne, hogy az Alien igazából a Miki elveszettnek hitt unokatestvérének a lánya, vagy Ákos szellemének reinkarnációja, vagy ilyesmi és nem lenne semmi vérontás meg belekből kiugrálás.
Egy biztos, én megnézném, de azért nyolcezer epizódig biztos nem tartana ki a lelkesedésem.
Ha lenne egy Alienem... nem tudom. Először is kitalálnék valami frappáns nevet neki.. mondjuk.. Maci.. Aztán.. Hát bélyeget biztos nem nyálaztatnék vele. Lehet ráuszítanám a szomszéd kutyájára, vagy inkább a szomszédra, mert mióta idehozta azt a dögöt tömény kutyaszar van az udvaron és b*szik eltakarítani. Az sem hiányzik, amikor kora reggel félálomban kilépve a ház ajtaján kiugatja belőlem a szart is.
Egyébként meg félek az Alienektől. Gyerekkoromban nem nagyon mertem tőlük egyedül aludni, valószínűleg ők is hozzájárultak ahhoz, hogy vagy tíz éves koromig féltem a sötétben.
Gyerekek, szomorú hírrel kell szolgáljak, Magdi anyus meghalt.
http://www.youtube.com/watch?v=oCVjMYNOGFA
Az eredeti jelenetben egy Alien marcangolta volna szét egy fél órás véres küzdelemben, de meggondolták magukat a készítők, mert később vissza akarják hozni a sorozatba: felélesztik, robotvázat, implantokat adnak neki és Magdi anyus megpróbálja majd uralma alá venni a Rózsa bisztrót.
Tűkön ülve várom.
én vs. sztorit nem tudok mondani mert a BK-s letaglózott xD
de ha lenne egy Alienemakkor tuti hogy nem vérontásra használnám:) kivéve ha kitör a szomszédok között a háború:) én max elküldeném az Alient mondjuk boltba vagy kihasználom a falmászó képességét és leporoltatom vele a plafont xD meg szerintem megtanítanám olyan emberi dolgokra mint pl.: a beszélés,írás,olvasás ha meg nem menne akkor meg megmarad az ösztönlénynek ami xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!