Chrishu kérdése:
Dupla tüdőm van! Ez normális? Meg fogok halni?
Figyelt kérdés
Ráadásul a bal tüdő kisebb mint a jobb2012. júl. 11. 10:42
1/6 anonim válasza:
Nekem két lyuk van a seggemen, s nem tudom eldönteni, melyiken fingjak. Már eléggé fel vagyok fújódva.
Nem akarlak elkeseríteni, de a Discoveryben is bemondta, hogy a két tüdővel születetteket a bakonyi görényember magával fogja vinni egy ufóban a szellemvilágba és soha meg nem halhat. Mutattak egy titkos KGB felvételt is, amit a CIA lopott ki, amin egy ilyen fickónak a szemén keresztül szedték ki a tüdejét, s csak Marilin Manson és Chuck Norris lélekjelenlétén múlott, hogy a lépét és a máját nem bántották. De akkor meg jött Dr. G, aki lemérte a szívét, de mivel kicsinek találta, visszadobta.
2/6 A kérdező kommentje:
Neee... Gyógyszer van rá?
2012. júl. 11. 11:01
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, nálunk nem jön be a Klub Rádió.
5/6 diogenes válasza:
egyikkel cigizz másikkal lélegezz
6/6 anonim válasza:
igen, egyszer mindanyian meghalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!