Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap lefagyott a gépem....

Tegnap lefagyott a gépem. Betakartam takaróval, hogy felmelegedjen. Lehet hogy vírus. Ha az, mebucain mint jó rá?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 02:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
ja és hízlalni nagy mennyiségű fülzsírral és sok adattal pl fotók, videók, játékokkal lehet. A pc húst kg-nként úgy 12000ft-ért venném meg
2012. júl. 8. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Néger számítógéped van? Az nem fagyhat le, bakker! Vigyázz, mert sok a kínai hamisítvány, nehogy téged is átverjenek.

Na szóval most változott a jogszabály, így nem lehet sütőbe tenni a gépet, mer ezért büntet a NAV ( léci ne súgjatok be).

Így gyorsan ki is vettem, mielőtt a szomszéd szagot fog ( 3/3-mas volt, van gyakorlata).

Amúgy ha a procit benyomod egy 70 gigás vinyóba, akkor elég, ha csak az alaplapod formatálod, nem kell megvárni,amíg lódolja a fájlokat,és akkor nem fagy le.

Ezt most olvastam a gyk-n a "gyerekvállalás- nevelés/teherbeesés" topicban.

Remélem, tudtam segíteni.

:) :D :X Lol :( :-) ;-)

2012. júl. 8. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Hát egyszer rámsóztak egy néger-kínai számítógépet. A főbb ismérvei az optikai olvasó ferde és egésznap rappel. De kicserélték egy kommodor-kuvasz64-esre és azóta semmi baja nem lenne a folyékony nitrós eseten kívül.
2012. júl. 8. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Ja, a kommo(n)dor 64-es tényleg sokkal jobb, szerintem is.

Először mondjuk nem értettem minek adtak hozzá kalapácsot, motoros láncfűrészt, villanyborotvát meg ütvefúrót, de mivel akciós volt a tecsóba, nem kérdeztem.

Ma már tudom, mire kell őket használni.

2012. júl. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!