Ki van még fent?
Figyelt kérdés
Aki fent van a gyk-m ilyenkor és ír is valami választ azt felpontozom.
Figyelem: Aki sértő válaszokat ír azt lepontozom!
2012. júl. 7. 00:37
1/14 anonim válasza:
olyan meleg van majd megrohadok.kint esik az eső és jó lenne kimenni de pont ma mostam hajat így...fffuuu
3/14 A kérdező kommentje:
de jó hogy nálatok esik az eső. Itt éppen hogy csak csepergett.
2012. júl. 7. 00:47
4/14 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy örülj neki, itt úgy várjuk az esőt, mint a megváltót.
5/14 anonim válasza:
Esett Baranyában is, de csak rontott a helyzeten, mert kb 10 percig tartott, és utána még megtriplázódott a meleg :P
Amúgy fent vagyok, még 2 ig biztos.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem birok aludni olyan meleg van eső meg nincs :( a telomat nyomkodom közben nézem a tv-t
2012. júl. 7. 01:42
8/14 anonim válasza:
VIVASAT 6-ot néztem
Lehetetlen küldetés XD
itt se esik de már csak egy boxer van rajtam a gép mellett meg izzadok mint a kutya XD
10/14 anonim válasza:
utolsó előtt vagyok:D
végül fent voltam kb. 5 óráig :D nem akartam elaludni de elaludtam egészen fél 2-ig xD
megnéztem 2 körül a Daylight-ot vagy mit, majd felnőtt film :)) :P (horror) 3:30kor már világos volt, megnéztem a napfelkeltét és sajnos elaludtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!